Toni Kuusela kiskaisi voittoon keihäsavauksessa – kisa katkesi ”nipistykseen”

Keihäänheiton kesäkausi avattiin tänään Jyväskylässä Kenttäurheilijoiden kisalla, ja miesten koitoksessa voiton otti odotetusti Kuortaneen Kunnon Toni Kuusela. Hän heitti kolme heittoa, joista paras kantoi 78,77. Kolme viimeistään Kuusela jätti heittämättä, kun "kyynärpäässä nipisti".

– Ei kannata riskeerata. Ei se nyt liian pahalta tunnu, mutta tuntemuksia on. Mutta kyllä tästä vielä käsi saadaan, Kuusela sanoi kisan jälkeen.

– Uskon, ettei siinä ole kummempaa, mutta tarkastettava se kuitenkin on. Lepoa ja fysikaalista hoitoa, ja jatketaan eteenpäin, Kuuselan valmentaja Petteri Piironen täydensi.

Kuuselan suunnitelmissa oli heittää seuraavaksi Kuortaneella 13. kesäkuuta, mutta kyynärpään tilanne ratkaisee, nähdäänkö mies siellä. Avauskisa jätti joka tapauksessa hyvää makua kunnon suhteen, vaikka takana onkin koronaviruksen takia normaalista poikennut harjoituskausi.

– Kunnossa ei ole mitään vikaa, tänäänkin olisi voinut nasahtaa kunnolla, Kuusela sanoi.

Miesten kisan kakkoseksi heitti Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Lassi Saarinen ennätyksellään 76,67. Kälviän Tarmon Jarmo Marttila oli kymmenen heittäjän kisassa kolmas tuloksella 76,56.

Lue myös:

    Uusimmat