Toni Kroosin törkytaklaus päätti espanjalaistähden EM-kisat – kommentoi nyt karua tilannetta

Espanjan keskikenttäpelaaja Pedri joutui päättämään EM-kisansa ennenaikaisesti, kun Toni Kroosin ilkeä taklaus perjantain puolivälieräottelun alkuminuuteilla vahingoitti hänen polveaan karulla tavalla. Kroos, 34, on nyt pyytänyt Pedriltä anteeksi.

Saksan maajoukkuelegenda Kroos jäi virallisesti eläkkeelle sen jälkeen, kun EM-kisojen isäntämaa hävisi Espanjalle 1–2-lukemin perjantaina.

Kroos kertoi eläköitymisestään Instagramissa lauantaiaamupäivänä, mutta halusi lähettää anteeksipyyntönsä myös Pedrin suuntaan.

– Pahoittelut ja pikaista paranemista, Pedri! Tarkoitukseni ei tietenkään ollut satuttaa sinua. Pikaista paranemista ja kaikkea hyvää. Olet loistava pelaaja, Kroos kirjoitti.

Pedri on lopputurnauksen sivussa polvivamman takia. Barcelonan 21-vuotiaan keskikenttäpelaajan sairausloman tarkemmasta pituudesta ei ole vielä varmuutta.

Tunteikkaat jäähyväiset

Kroos oli pettynyt Saksan EM-karsiutumiseen. Sulateltuaan tappiota, hän tunsi kuitenkin ylpeyttä siitä, miten pitkälle Julian Nagelsmannin joukkue lopulta ponnisti.

– Olen iloinen, että tulin takaisin (Saksan riveihin). Huolimatta kaikesta surusta ja tyhjyydestä eilisen päätösvihellyksen jälkeen, olen aina nähnyt joukkueessa enemmän kuin mitä se on osoittanut viime vuosina, Kroos kirjoitti.

– Mutta en odottanut, että on mahdollista saada todella realistiset mahdollisuudet voittaa mestaruus näin lyhyessä ajassa ja olla taas tasavertainen parhaiden kanssa! Siksi olen erittäin ylpeä siitä, mitä tämä joukkue on saavuttanut. Ja koko Saksa voi tuntea samoin.

Lue myös:

    Uusimmat