Tomi Lämsä saattoi huokaista – Lukolta hurja tulitus, CHL-jatkopaikka meinasi lipsahtaa käsistä

Tulosruutu: Rauman Lukko jatkoon CHL:ssä

Jääkiekon CHL:ssä Rauman Lukko onnistui kuin onnistui etenemään jatkoon, kun se kaatoi ratkaisevassa neljännesvälieräottelussa Innsbruckin 2–1.

Joukkueiden ensimmäinen osaottelu oli päättynyt Itävallassa tasalukemiin 2–2.

Lukko siirtyi keskiviikon taistossa lähes välittömästi johtoon, kun Ponthus Westerholm ohjasi kiekon nuottaan. Aika 1.09.

Innsbruck teki kuitenkin dramaattisen tempun kolmannen erän loppuvaiheilla, kun Nick Albano latasi ylivoimalla 1–1-tasoituksen.

Ratkaisua haettiin lopulta jatkoajalta, missä Tarmo Reunanen nousi Lukon sankariksi. Napakka kuti ylänurkkaan ja Lukolle jatkopaikka yhteismaalein 4–3.

– Pääsimme hyvin peliin mukaan ja loimme aivan riittävästi maalipaikkoja. Siitä täytyy olla tyytyväinen, että jaksoimme kärsivällisesti hakea ratkaisua, Lukon päävalmentaja Tomi Lämsä totesi CHL:n tiedotteessa.

Lukko vei maalia kohti ammutut laukaukset nimiinsä peräti lukemin 47–12.

– Vastustaja puolusti isolla sydämellä, mutta kyllä kaikkien mittareiden mukaan ansaitsimme voiton, Lämsä huokaisi.

CHL:n puolivälierät pelataan 5. ja 6. sekä 12. joulukuuta. Lukko kohtaa tuolloin tshekkiläisen Pardubicen, joka kaatoi neljännesvälierissä Ilveksen.