Mainos

Tomi Einonen

Tomi Einonen pitää syksystä. Pitkän hellekesän aikana Tomi suorastaan odotti kirpeän kuulaita syyspäiviä. Arki on Tomille työntäyteistä, mutta lokakuussa on luvassa myös pari reissua ulkomaille. Kotona Käpylässä Tomi rentoutuu mielellään sohvalla loikoillen.

Nimi: Tomi EinonenIkä: 32Perheen koko: minä + avovaimo Piia Pasanen

Unelmakoti:

Sopivan kokoinen talo jossakin meren rannalla. Tosin tälläkin hetkellä asumme erittäin kivassa kämpässä Käpylässä. Ostimme puolitoista vuotta sitten tilavan kaksion. Ainoastaan parveke puuttuu. Ja tietysti oma pikku piha.

Mikä kotona ärsyttää:

Kotona on aika vähän ärsyttäviä asioita, mutta tällä hetkellä pännii naapuritalossa tehtävä kattoremontti. Työt kun alkavat lähes joka aamu klo 06.10.

Rakkain huonekalu:

Pitkä ja pehmeä sohva

Mieluisin paikka kotona:

Löhöily samaisella sohvalla

Kodin parhaat värit:

Asuntomme remontoitiin vaaleilla sävuilla pari vuotta sitten ja olemme kokonaisuuteen erittäin tyytyväisiä. Värejä voi käyttää ikään kuin mausteena - vaikkapa sohvatyynyissä.Mihin käyttäisit remonttireiskaa? Tällä hetkellä en mihinkään, mutta ehkä tulevaisuudessa kylpyhuoneremonttiin.Eniten käyttämäsi ruuanlaittoväline:

Ehdottomasti paistinpannuMiltä kotonasi tuoksuu?

Tällä hetkellä omenalta. Toimme nimittäin maalta ison säkillisen omppuja, jotka nyt tuovat tuoksua asuntoon.

Siivousvinkkisi: Olen aika laiska siivoamaan, mutta myönnän, että imurin vilautus villakoirille aina silloin tällöin tekee terää.

Pakkomielteet pyykinkäsittelyssä: Ei ole.Lempiruokasi:

Pidän etnisistä ruuista ja juuri nyt tekisi mieli vaikkapa nepalilaista ruokaa.Juomasuosituksesi:

Vesi paras voitehista, mutta lasi tai pari punaviiniä hyvän ruuan kanssa on lyömätön yhdistelmä.Paras reseptisi:

Parhaasta en tiedä, mutta lämmin kanasalaatti on helppo ja nopea tehdä sekä erittäin maukas. Tämä oli muistaakseni Pirkka-lehdessä noin vuosi sitten.

Ensin tehdään salaattipeti (yhdistele eri salaatteja) isoon kulhoon. Päälle laitetaan perunakuutioita, jotka on keittämisen jälkeen "marinoitu" valkosipuliviinietikalla ja oliiviöljyllä. Tämän jälkeen kulhoon lisätään feta-juustoa, punasipulirenkaita, aurinkokuivattua tomaattia sekä vaikkapa pippurisekoitus-maustetta. Salaatti kruunataan paistetuista kananfileistä leikatuilla paloilla. Itse käytämme yleensä hunaja-marinoituja fileitä. Eli kaikki muu on kylmää paitsi kana.

Tomi vastasi kysymyksiin syyskuussa 2002.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.