Tom Hanks auttoi Matthew McConaugheyta laihduttamaan

Näyttelijäkomistus riudutti taannoin itsensä Dallas Buyers Club -elokuvaa varten.

Näyttelijä Matthew McConaughey on nyt jo palannut lähes entisiin mittoihinsa, mutta vielä vuosi sitten hän oli huomiota herättävän laiha. Pitkä ja salskea näyttelijä nimittäin laihdutti kaiken kaikkiaan 23 kiloa Dallas Buyers Club -elokuvan AIDS-potilaan rooliaan varten – 84 kilosta 61 kiloon.

Nyt McConaughey paljastaa People-lehdelle, että hän sai laihdutusurakkaansa apua Tom Hanksilta, joka on jojoillut painonsa kanssa lukuisia rooleja varten.

– Soitin Tomille ja meillä oli mahtava keskustelu siitä, mitä hän oppi painonpudotuksesta Philadelphia ja Tuuliajolla -elokuvista. Olin yhteydessä myös ravintoterapeuttiin, McConaughey kertoo.

Hanks kertoi taannoin sairastuneensa kakkostyypin diabetekseen, johon yksi syy on luultavasti hänen lukuisat rankkaa painonnousua ja -pudotusta vaatineet elokuvaroolinsa. McConaughey ei kuitenkaan usko, että laihduttaminen vaarantaisi hänen terveyttään pitkällä aikavälillä.

– Söin hyvää ruokaa, mutta vähän. Opin tämän kautta, että ihmisen keho on paljon kestävämpi kuin mitä ajattelemme, hän selittää.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat