Tom Brady sai urheilutähdeltä omalaatuisen sähköpostin keskellä yötä – "Voisiko joku käydä katsomassa, että hän on kunnossa?"

Golftähdet Phil Mickelson ja Bryson DeChambeau sekä amerikkalaisen jalkapallon suurpelaajat Tom Brady ja Aaron Rodgers kohtasivat odotetussa golfottelussa Suomen aikaa keskiviikon vastaisena yönä. Brady sai tapahtuman alla erikoisen sähköpostin pelipariltaan Mickelsonilta. 

Olisiko Mickelsonia vielä kismittänyt vuoden takainen tappio Tiger Woodsille ja Peyton Manningille samaisessa The Match -tapahtumassa, kun hän lähestyi Bradya inspiroivalla videopätkällä.

Kyseisen video on leikkaus kuusi major-titteliä voittaneen Mickelsonin jo legendaksi nousseista "lyön pommeja" -kommenteista, jotka hän antoi vuoden 2019 Mastersin yhteydessä. 

Videon (alla) vastaanottanut Brady vitsaili asiasta Twitterissä. 

– Phil lähetti tämän minulle sähköpostilla kolmelta yöllä. Voisiko joku käydä katsomassa, että hän on kunnossa? Urallaan seitsemän Super Bowlia voittanut Brady viestitti.  

Tiiltä lyötävät "pommit" eivät auttaneet Mickelsonia ja Bradya tänäkään vuonna, sillä Montanassa järjestetyssä tapahtumassa Woodsin paikan ottanut, valtaisista avauslyönneistään tunnettu DeChambeau ja Rodgers veivät voiton reikäpelissä.

Rodgers upotti pelin ratkaisseen putin kolmanneksi viimeisellä viheriöllä.  

– En tiedä, miksi edes otin putterini mukaan. Tämä kaveri upottaa kaiken, rullaa pallon kuppiin joka kerta, DeChambeau kehui pelikaveriaan Rodgersia. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Merenpinnasta yli kahden kilometrin korkeudessa sijaitsevalla kentällä todistettiin myös erikoista näkyä, kun karhu näyttäytyi kentän 11. viheriön läheisyydessä (video alla). 

Suorat lähetykset golfin PGA-kiertueen John Deere Classic -kisasta C Moressa torstaista sunnuntaihin!

Lue myös:

    Uusimmat