Tolppien väliin palannut Tuukka Rask tunsi olonsa heti kotoisaksi, voitokasta paluuta juhlittiin suomalaisella musiikilla – "Oli aikakin"

4:11
Tuukka Rask palasi voitokkaasti Boston Bruinsin maalille.

Boston Bruinsin tolppien väliin upeasti palannut Tuukka Rask tunsi olonsa heti kotoisaksi, vaikka edellisestä ottelusta ehti vierähtää peräti seitsemän kuukautta.

34-vuotias Rask palasi voitokkaasti NHL-kaukaloihin, kun Boston raapi 3-2-voiton Philadelphia Flyersista. Pitkä pelaamattomuus ei näkynyt suomalaisvahdin otteissa ja Rask venyikin ottelun aikana 25 torjuntaan.

Rask oli ottelun jälkeen tyytyväinen otteisiinsa. Konkarivahti pääsi heti avausottelussaan mukavasti kiinni pelirytmiin ilman suurempia haasteita.

– Tuntui siltä kuin olisin kotona. Alku ei ollut helpoin, kun ensimmäisten minuuttien aikana ei tullut laukaustakaan. Onneksi pääsin parin torjunnan myötä mukaan peliin. Tämä oli hyvä ensimmäinen peli maalivahdin näkökulmasta, Rask toteaa lehdistötilaisuudessa.

Tällä kaudella Bostonin pukukopista löytyy Raskin lisäksi kaksi suomalaista. Erik Haula ja Urho Vaakanainen muodostavat Raskin kanssa iloisen suomalaistrion. Raskin voitokasta paluuta juhlistettiinkin suomalaisella tavalla.

– Se on ollut hienoa. Puhuimme tänään suomea ja itse asiassa kopissakin taisi soida suomalainen biisi ottelun jälkeen. Meillä on ollut tarpeeksi tshekkejä, slovakkeja ja ruotsalaisia, joten oli aikakin hankkia suomalaisia, Rask hymyilee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja