Töllötuomarit ihmettelevät, miksi Danny pyydettiin Farmi-ohjelmaan – heti alkumetreillä nähdään iso käänne

Töllötuomarit ihmettelevät, miksi Danny pyydettiin Farmi-ohjelmaan – käänne heti ensimmäisessä jaksossa 1:54
Katso videolta, mitä mieltä Töllötuomarit ovat siitä, että Farmi Suomi -ohjelmaan pyydettiin lähes liikuntakyvytön Danny.

Töllötuomarit ihmettelevät uusimmassa jaksossaan, miksi Danny pyydettiin mukaan ohjelmaan, jossa vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa. 

MTV Uutisten toimittajat Katri Utula ja Katja Lintunen ihmettelevät uusimmassa Töllötuomarit-jaksossa, miksi Farmi Suomi -ohjelman tuotanto päätti pyytää Dannyn mukaan ohjelmaan. 

MTV Uutisten haastattelussa musiikkineuvos kertoo, että hän lähti kilpailuun mukaan käytännössä invalidina. Hänen polvensa ei kestä fyysistä kuormitusta ja tämä näkyy Dannyn mukaan myös ohjelmassa. 

– Raskainta kisassa oli se, että lähdin puolittain invalidina tähän ohjelmaan mukaan. Se rajoitti toimintaani ja vaikutti myös päätökseeni siitä, että lähdenkö ohjelmaan mukaan, Danny paljasti.

Itse en lähtenyt kilpailemaan. Olin siinä sen verran mukana, että sain kokea, millaista oli kokemus maaseudusta. Oli hienoa saada kurkata lapsuuteen vielä kerran, hän lisäsi. 

Töllötuomarit paljastavat, että Farmi Suomi -ohjelman ensimmäisessä jaksossa 7.3. nähdäänkin heti Dannyyn liittyvä käänne. 

– En ihan ymmärrä, miksi Danny lähti ohjelmaan mukaan ja miksi tuotanto pyysi häntä mukaan, Lintunen ihmettelee. 

– Tässä on varmasti joku formaattiasia, että pitää ottaa joku vähän vanhempikin herrasmies sinne mukaan. Minun mielestäni tämä on väärin, koska senhän tietää kaikki, että hän ei voi siellä pärjätä. Ja itse asiassa sen verran voin paljastaa, että heti ensimmäisessä jaksossa nähdään Dannyn kohdalla iso käänne, Utula toteaa. 

Saiko Ensitreffit alttarilla -ohjelma vihdoin haastajan? 16:27
Katso koko Töllötuomarit-jakso ylläolevalta videolta!

Katso Töllötuomarit MTV Katsomosta!

Lue myös:

    Uusimmat