Mainos

Tökerösti pysäköity auto sai ihmiset toimimaan – menikö kosto väärään osoitteeseen?

Leveästi pysäköity auto supermarketin pihalla johti käytännön pilaan. Virheellinen pysäköinti saattoi kuitenkin olla vahinko.

Mikään ei harmita ruuhkaisella parkkipaikalla kuin keskelle kahta parkkiruutua pysäköity auto. Supermarketin parkkipaikalla syyllistyttiin tähän rikkeeseen Mainessa, Yhdysvalloissa.

Muut asiakkaat huomasivat tämän ja harmistuivat tarpeeksi antaakseen huolimattomalle pysäköijälle opetuksen pysäköinnin säännöistä. Keskelle ruutua jätetty auto saarrettiinkin rivillä ostoskärryjä, jotka kuljettaja joutuisi kärräämään pois ennen kuin pääsisi autollaan pois.

Ohikulkenut Matthew Mills huomasi kärryillä saarretun auton ja jakoi siitä ottamansa kuvan sosiaalisessa mediassa. Otettuaan kuvan Mills tutki tapausta ja sai selville, että leveästi pysäköity auto ei ehkä ollut täysin tahallinen teko.

Mills kuuli supermarketin työntekijöiltä, että ostoskärryillä saarrettu auto kuului toiselle työntekijälle. Ajoneuvo oli saattanut jäädä ruutujen väliin siksi, että auto oli pysäköity silloin, kun lumi ja jää vielä peittivät parkkiruudut. Sitten jää oli sulanut pois parkkipaikalta paljastaen ruutujen varsinaiset rajat.

Lähde: Mashable

***

4:12

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.