"Toivon kipinä on tässä kappaleessa hyvin vahvasti läsnä" – Petra Gargano avasi Tiktakin hittibiisiä: Esiintyi Studio-ohjelmassa yhdessä miehensä kanssa

Petra esitti tunteikkaan vedon Studio-ohjelmassa Tiktak-hitistään 4:44
Katso video: Tiktakin Petra esitti tunteikkaan kappaleen uudessa keskusteluohjelmassa Studiossa.

Tiktakin Petra Gargano esitti tunteikkaan kappaleen uudessa Studio-keskusteluohjelmassa.

Laulaja Petra Gargano kävi vierailemassa MTV3-kanavan Studio-ohjelmassa. Tiktakistakin tutuksi tullut laulaja veti ohjelmassa yhtyeen hittikappaleen Tuuleksi taivaanrantaan yhdessä miehensä Mauro Garganon säestämänä.

Kirsi Alm-Siiran ja Nina Rahkolan isännöimän Studio-ohjelman ensimmäisen jakson aiheena oli uupumus. Myös Petra otti kantaa aiheeseen kertomalla omista tavoistaan käsitellä tunteita ja siitä, kuinka toivolla on tärkeä rooli hänen musiikissaan.

– Mulle musiikki, laulaminen ja musiikin tekeminen on ollut aina tapoja nollata ja käsitellä tunteita. Siksi musta on tärkeää saada biiseihin mukaan sellainen toivon kipinä, mihin myös kuulija voi tarttua heikoimpina hetkinä. Mun mielestä se on tässä seuraavassa biisissä myös vahvasti läsnä, Gargano kertoo.

Tiktak palasi yllättäen keikkalavoille kesällä 2018. Yhtye tulee esiintymään keväällä muun muassa jättikonsertissa Hartwall Arenalla.

Studio MTV3-kanavalla ja mtv.fissä tiistaisin kello 21

Lue myös:

    Uusimmat