Mainos

"Toivoisin olevani sinkku"

Toisinaan me kaikki tarvitsemme lohduttavia sanoja, niin myös sinkut. Yourtango.com listasi asiat, jotka sinkkunainen haluaa kuulla ystävältään silloin, kun elämä ilman miestä tuntuu puuduttavalta.

1. "Hän on luultavasti homo tai vain pelästynyt"

Sinkkunaisen elämä on täynnä paitsi jännittäviä deittejä ja ihastumisen huumaa, myös hylkäämisiä ja lohduttomia fiiliksiä. Olo on kurja, kun mies, jonka luulit jo rakastuneen, hylkää. Lohduttavat sanat voivat olla tarpeen. "Hän on varmasti homo" tai "miestä vain pelottaa", eivät ehkä ole totta, mutta voivat helpottaa onnettoman ystävän oloa.

2. "Toivoisin olevani sinkku"

Häät, perhejuhlat ja muut pariskuntakohtaamiset saavat sinkkunaisen tylsistymään. Oman kullan puuttuminen voi tuntua tylsältä, mutta yksin oleminen ei ole mitään verrattuna mustasukkaisuuskohtauksiin ja inhottaviin riitoihin, joita pariskuntaystävämme joutuvat kestämään. "Voi kunpa olisin sinkku", saattaa seurustelevakin huokaista ja osua naulan kantaan.

3. "Olin sinkku, kunnes täytin 30" (tai 35, tai 40)

Kun vuodet kuluvat, sinkku voi alkaa ajatella, että sen oikean löytäminen ei kuulu hänen elämäänsä. Ehkä kaikille ei ole tarkoitettu kumppania.

Siksi on aina mukavaa, kun joukossa on ystävä, joka on löytänyt kumppaninsa vasta myöhemmällä iällä. On lohduttavaa kuulla, että mahdollisuuksia on missä iässä tahansa.

4. "Poista hänen numeronsa"

Kun tapailemasi mies osoittautuu idiootiksi, on hyvä, että ystävä kertoo suoraan, kun on aika poistaa hänen numeronsa kännykästä. Joskus sinkkuystävä kaipaa opastusta oikeille teille.

5. "Hän taitaa todella tykätä sinusta"

Mielenkiintoisen ihmisen tavatessa on mukavaa kuulla myös ystäviltä, että hyviä tyyppejä on olemassa. Parasta on kuulla, että hän taitaa tykätä sinustakin!

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: yourtango.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.