Toisen parisuhteen kadehtiminen on turhaa – lue kolme syytä!

Kadehtitko parhaan ystäväsi parisuhdetta? Älä turhaan! Lue kolme syytä.

Parisuhteen aikana tulee usein verrattua omaa suhdettaan esimerkiksi ystävän tai työkaverin parisuhteeseen. Näin ei kuitenkaan kannata tehdä ja kolme syytä kertoo miksi.

Ulkonäkö saattaa pettää

Ystäväsi parisuhde saattaa vaikuttaa täydelliseltä, mutta kukaan ei voi varmasti tietää, mitä suljettujen ovien takana tapahtuu. Yleensä ventovieraille ja joillekin tutuillekin yritetään antaa itsestään ja omasta parisuhteesta mahdollisimman täydellinen mielikuva. Ei siis kannata tehdä johtopäätöksiä sen mukaan, että Facebook-sivustolle ilmestyi kuva, jossa ystävän poikaystävä oli kokannut romanttisen illallisen.

Rakkaus osoitetaan eri tavalla

Ihmiset osoittavat rakkauttaan toisilleen aina hieman eri tavalla. Saiko työkaverisi kukkalähetyksen kihlatultaan aivan yllättäen? Tämä saattaa näyttää kadehdittavalta, mutta ehkäpä mies lähettikin kukat työkaverillesi sen takia, että he olivat juuri riidelleet. Ei siis kannata tehdä liikaa johtopäätöksiä kuulemastasi tai näkemästäsi, kiinnitä huomio vain omaan kumppaniisi ja jos nautit hänen seurastaan, niin ei ole mitään väliä mitä muissa suhteissa tapahtuu.

Kadehtimisesta ei ole hyötyä

Miten paljon arvelet hyötyväsi siitä, että käytät arvokasta aikaasi toisten parisuhteiden kadehtimiseen? Niinpä, ei siitä kyllä paljoakaan hyödy. Käytä aikasi hyödyllisesti ja keskity omaan suhteeseesi ja pohti kaikkia niitä asioita, jotka ovat sinun suhteessasi kohdallaan.

Lähde: Glamour

Lue myös:

    Uusimmat