Toipuva Wilma Schlizewski: En jää tuleen makaamaan

Yrittäjä Wilma Schlizewski kuntouttaa itseään vauhdilla.

Tatuointitaiteilija ja yrittäjä Wilma Schlizewski kaatui kesäkuun alussa helsinkiläisen kauppakeskuksen rullaportaissa. Tapahtumassa kengännauha jäi jumiin rullaportaiden väliin, minkä seurauksena hän kaatui ja loukkasi lantionsa.

Runsas kuukausi tapahtuman jälkeen Schlizewskin vointi on parempaan päin.

– Pikkuhiljaa toivon. Vointi on ihan hyvä, keputtelen keppien kanssa, Wilma kertoo pirtsakkaan sävyyn MTV3.fille.

Schlizewski kuntouttaa itseään kovaa vauhtia. Suurta apua on Olli-miehestä, joka on ammatiltaan fysioterapeutti. Toipuva Wilma on erittäin mielissään, että hoitoapua saa kotoa ympäri vuorokauden. Tämän lisäksi nainen on käynyt kuntosalilla treenaamassa. Hän kiittelee myös vuolaasti korkeatasoista hoitoa, jota hän on saanut sairaalassa.

– Treenaan lihaksia, kyykkyyn menoa ja istumista. Kävin heti salilla keppien kanssa treenaamassa ylävartalon lihaksia. Ei tässä jäädä tuleen makaamaan, hän tokaisee.

Tatuoitsija palaa suunnitelmiensa mukaan takaisin työnsä pariin heti, kun hän pystyy istumaan. Energisen naisen kesäsuunnitelmat menivät uusiksi, mutta siitä huolimatta hän on kiitollinen välttyessään vakavimmilta vaurioilta.

– Nyt ei päästä veneelle, ja mökkitouhutkin jäävät välistä. Onneksi pääsin kerran veneelle, kun minut heitettiin sinne, hän naureskelee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat