Toinen sketsihahmo jätti Putouksen – näin näyttelijä kommentoi käännettä: "Ainahan se vähän kirpaisee"

Pihla Maalismaa kertoo olevansa ristiriitaisin mielin hahmonsa Kape Virallisen putoamisesta.

Putouksen neljännessä suorassa lähetyksessä nähtiin jälleen uusi pudotus, kun toinen sketsihahmo joutui lähtemään kotiin. Putouksen sketsihahmosta putosi näyttelijä Pihla Maalismaan hahmo Kape Virallinen.

Maalismaa kertoo MTV Uutisille olevansa putouksesta ristiriitaisin tunnelmin. 

– Olisin jaksanut vielä Kapena touhottaa, mutta Kapea varmaan itseään ei ehdi alkaa harmittaa, että sillä on kuitenkin niin monta rautaa tulessa, en ole huolissani sen tulevaisuudesta.

– Ainahan se vähän kirpaisee, mutta samaan aikaan mä olen kuitenkin tyytyväinen mun hahmoon ja sillä on ollut omat faninsa, niin mitä muuta voi tavallaan toivoa. 

Näyttelijä hehkuttaa muita ohjelman sketsihahmoja ja lisää, että jatkaa mielellään heidän seikkailuidensa seuraamista sivusta. Hahmon putoamisen myötä Maalismaalle avautuu aikaa harjoitella enemmän muita asioita Putouksen tuleviin lähetyksiin. 

– Varmaan noille muillekin hahmoille alkaa tulemaan niiden tuttuja tai perhettä tai mitä tahansa, niin voi olla, että olen niissä sitten messissä. Mutta sen aika näyttää!

Hahmon tulevaisuus Putouksen jälkeen studion ulkopuolella on Maalismaan mukaan vielä auki. 

– Kapella menee varmasti lujaa. Se ei ole vielä ihan löytänyt sitä omaa juttuaan, mutta mä uskon, että yrityksen ja erehdyksen kautta, se on vähän sellainen oman elämänsä Aku Ankka, että kyllä se sitten lopulta tiensä löytää, kyllä sille tulee käymään hyvin. 

Putous mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat