Timo Rautiainen ja Trio Niskalaukaus päätti yhteistyön rumpalinsa kanssa – totuus valkeni lähtöpassit saaneen mukaan huoltoasemalla

Timo Rautiainen ja Trio Niskalaukaus jatkaa eteenpäin ilman rumpali Seppo Pohjolaista.

Rockyhtye Timo Rautiainen ja Trio Niskalaukaus kertoi 16. marraskuuta virallisella Facebook-tilillään, että yhtyeen yhteistyö rumpali Seppo Pohjolaisen kanssa on päättynyt.   

– Pitkäaikainen yhteistyö rumpalimme Seppo Pohjolaisen kanssa päättyi tänään. Toivotamme Sepolle kaikkea hyvää ja kiitämme menneistä yhteisistä vuosista, tiedotteessa sanotaan. 

Pohjolainen kirjoittaa itse samana päivänä Facebookissa olevansa järkyttynyt. 

– Suuri kiitos kaikille ystäville, faneille ja tukijoille tsempeistä ja haleista. Olen yhtä järkyttynyt kuin tekin tämän illan tapahtumista. Innoissani menin ABC:lle bänditapaamiseen, joka oli kutsuttu koolle. Ajattelin, että josko vihdoin aloittaisimme uuden levyn teon Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus kanssa. Mutta sitten tulikin isku päin kasvoja ja olinkin erotettu bändistä. Kyllä tästä toivutaan, mutta aikaa se vie, Pohjolainen kirjoitti. 

Julkaisu on saanut osakseen lukuisia tsemppiviestejä. 

Yhtye oli erityisen suosittu 2000-luvun alussa. Se jäi määrittelemättömän pituiselle tauolle loppuvuodesta 2004. Vuonna 2006 yhtye kertoi lopettavansa toimintansa, mutta paluu keikkalavoille tapahtui kuitenkin vuonna 2007. 

Yhtyeen viimeisin albumi on vuodelta 2020. 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat