Timo Lavikainen sai kuulla opettajaltaan nuorena ikävän kommentin – muistaa hetken vieläkin elävästi: "Se osui tosi herkkään paikkaan"

Timo Lavikainen nähdään supersuositun Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tähtikaartissa tulevana syksynä.

Näyttelijä Timo Lavikainen, 45, valloitti suomalaisten sydämet 20 vuotta sitten läpimurtoroolissaan Pitkä kuuma kesä -elokuvassa, jonka jälkeen hän on naurattanut meitä suomalaisia Napapiirin sankareista Risto Räppääjä ja pullistelija -elokuvista Maikkarin Putokseen. Tulevana syksynä hänet nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Opettaja arvosteli muusikoita


Timon ja paritanssin suhde on ollut jäissä lähes 30 vuotta. Syyttävä sormi osoittaa liikunnanopettajaan, joka tölväisi 13-vuotiasta miehenalkua ikävässä paikassa. Koulussa oli harjoiteltu ensimmäisiä kertoja paritansseja tyttöjen kanssa, kun opettaja oli ilmoittanut suureen ääneen bändissä soittavalle Timolle, että muusikothan ei tunnetusti osaa tanssia.

Se osui tosi herkkään paikkaan. Tyttöjen läheisyys ja kaikki se oli ihan uutta, ja sitten sellainen kommentti, Timo kertoo.

Paritanssit saivat jäädä, mutta aika on nyt kypsä uuteen yritykseen. Suurimpana vahvuutenaan Timo pitää aitoutta. Lisäksi mies uskoo, että ihminen voi oppia mitä tahansa, jos siihen vain satsaa aikaa ja halua.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin 22.9. klo 19.30 alkaen. 

Lue myös:

    Uusimmat