Timo Jutilan kassi:

- mustaa makkaraa - mustaa pastaa - broilerin siipipaloja - 3 mandariinia - kukkakaali

Harri Syrjäsen ja Timo Jutilan menu:

Jutin salaatti

2 mandariinia (kuorittuna) 1 sipuli (kuorittuna) 200 g mustaa makkaraa tuoretta basilikaa oliiviöljyä

Siivuta kaikki ohuelti ja pilko basilika. Lado kaikki siivut lautaselle kauniisti ja ripottele basilika päälle. Lopuksi pirskottele päällle öljyä.

Mustamakkarapasta

300 g mustaa makkaraa 300 g mustaa pastaa 1 kpl sipuli (kuorittuna) 2 dl kermaa 1 dl valkoviiniä 1 pss sahramia

Siivuta makkara ja pilko sipuli. Paista hetki kattilassa ja lisää sahrami ja viini. Keitä hetki. Lisää kerma ja keitä kasaan. Tarjoile kypsän pastan kanssa.

Hornettipasta

200 g kanan siipiä 2 tomaattia 200 g mustaa pastaa oliiviöljyä

Paista valmiiksi marinoidut kanan siivet uunissa 10 min 225 c:ssa. Keitä pasta ja lisää siihen öljy. Leikkaa tomaatit lohkoiksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarjoile heti.

Intiahornetit

Sekoita kanan siipiin jugurttia ja kuminaa. Paista uunissa 15 min 200 c:ssa. Nauti kuumana.

Kukkakaalicurry

kukkakaalia currya kardemummaa kuminaa 2 dl valkoviiniä 1 dl jugurttia

Pilko kukkakaali. Freesaa öljyssä ja lisää currya, kardemummaa ja kuminaa. Lisää joukkoon 2 dl valkoviiniä ja keitä10 min. Lisää 1 dl jugurttia ja hauduta 8 min. Tarjoile riisin kanssa.

Talonpoikaismunakas

3 munaa 100 g perunaa 100 g mustaa makkaraa 50 g sipulia 5 rkl maitoa

Sekoita munien joukkoon 5 rkl maitoa. Kuutioi muut ainekset ja paista pannulla voissa 8 min. Lisää munakasmassa ja paista 5 min. Käännä munakas taskuksi ja nauti.

Lue myös:

    Uusimmat