Tim Sparv löysi hauskan yhteyden Huuhkajien voittomaalin ja presidentti Sauli Niinistön välillä – "Sattumako?"

Suomen jalkapallomaajoukkue jatkoi maanantaina loistavaa virettään voittamalla neljännen perättäisen ottelunsa Kansojen liigassa. Kreikka kaatui Ratinan stadionilla maalein 2–0.

Pääkuvan videolla huippuhetket Suomen voitosta. Alla Lukas Hradeckyn ja Pyry Soirin kommentteja Huuhkajien upeasta taipaleesta Kansojen liigassa.

Laitalinkki Pyry Soiri siirsi Suomen 1-0-johtoon heti tauon jälkeen 46. minuutilla. Glen Kamara ratkaisi ottelun lopullisesti iskemällä pallon verkkoon 89. minuutilla.

Huuhkajien kapteeni Tim Sparv kertoo sosiaalisessa mediassa, että joukkue sai puoliajalla kuulla presidentti Sauli Niinistön läsnäolosta illan ottelussa.

– Puoliajalla kuulimme, että presidentti Niinistö on paikalla. Meni noin minuutti tauon jälkeen, niin pallo oli maalissa. Sattumako? Sparv heitti.

Kansojen liiga jatkuu Suomen osalta 15. marraskuuta, kun Huuhkajat matkaa Kreikan vieraaksi.

Lukas Hradecký: Soiri ja Kamara nousseet esille puun takaa 3:06

Pyry Soiri: Pääsimme käyttämään nopeuttamme Kreikan linjan taakse 1:57