Tiktak-yhtyeen Petra Gargano paluusta: "Mahtavaa päästä tekemään hommia noiden mimmien kanssa!"

Tiktak-yhtye esiintyy kymmenen vuoden tauon jälkeen JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertissa. Laulaja Petra Gargano on fiiliksissä tulevasta.

Tiktak-yhtyeen toisena laulajana vuodesta 1999 vuoteen 2007 toiminut Petra Gargano, 32, on innoissaan yhtyeen paluusta. Seuraavan kerran yhtye tullaan kuulemaan JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertissa sunnuntaina MTV:llä klo 20 alkaen.

Gargano kuvailee tunnelmaa hieman pöllähtäneeksi, sillä siitä on vasta pari kuukautta, kun he päättivät vetää uusia keikkoja.

– Mahtavaa päästä tekemään hommia noiden mimmien (Tiktakin jäsenten) kanssa pitkästä aikaa! laulaja hehkuu.

Yhtyeessä esiintyy Garganon lisäksi basisti Mimmu, rumpali Tuuli, kosketinsoittaja Nea, kitaristi Emppu ja toisena laulajana Petra. Garganolle yhtyeen palussa tärkeintä on se, että hän pääsee näkemään ystäviään useammin.

– Saan keikkaillla ja tehdä omaa musiikkia, mikä on minulle prioriteettina yksi. Niin tässä projektissa kaikista tärkeintä on ne toiset tytöt, laulaja sanoo.

Muita Lastenklinikoiden Kummien JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertissa nähtäviä tähtiä ovat muun muassa Tomas Ledin, Saara Aalto, Paula Koivuniemi, Mikael Saari, Laura Voutilainen, Arttu Wiskari, Niila, Angelika Klas, Teemu Roivainen sekä Lauri Schreck. Helsingin Kulttuuritalosta marraskuussa taltioidun konsertin juontavat Mikko Leppilampi ja Viivi Pumpanen.

Konsertilla kerätään varoja potilasviihtyvyyden tukemiseen ja laitehankintoihin viidellä yliopistollisella lastenklinikalla, lastentautien tutkimustyöhön sekä lasten ja nuorten henkisen hyvinvoinnin edistämiseen.

JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertti yhteistyössä Kummit Ry:n kanssa MTV3-kanavalla 17.12. klo 20-22. Katsottavissa myös MTV Katsomossa! 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja