Tiia Hautalan kassi:

- pala tofua - pala lohta - 1 l vaniljajäätelöä - Fazer Sininen -suklaalevy

Markus Maulavirran ja Tiia Hautalan menu:

Maustelohta ja punasipulisoijaa

pala lohta kardemumman siemeniä murskattuja mustapippureita curryjauhetta punasipuleita loraus soijaa loraus punaviiniä

Paahda mausteet kuivalla kuumalla pannulla koko ajan hämmentäen. Kiehauta sipuliviipaleet punaviinisoijassa. Jäähdytä ja tarjoa lohen kanssa.

Tiristettyä tofua

persiljan oksia ruisjauhoja perunajauhoja öljyä tiristämiseen

Kasta tofu jauhoihin. Keitä tofutangot öljyssä rapeiksi ja laita sen jälkeen persiljan oksia kuumaan öljyyn ja keitä rapeaksi.

Jäätelöä ja suklaakastiketta

Sulata suklaata kattilassa. Kaada kastikkeeksi vaniljajäätelön päälle.

Paahdettua lohta ja tiristettyjä perunoita

pala lohta perunasuikaleita

Laita lohipala pannulle nahkapuoli alaspäin ja anna kypsentyä reilusti yli puolenvälin. Käännä lihapuoli alaspäin ja paista sen verran että ruskistuu. Tarjoa tiristettyjen perunoiden kera. (Lisäksi voit tehdä sitruunamajoneesia.)

Limemarinoitua lohta

lohta sitruuna oliiviöljyä

Purista sitruunasta mehua. Leikkaa lohi ohuiksi viipaleiksi. Kasta lohiviipaleet limemehuun hetkeksi. Asettele lautaselle ja pirskottele päälle oliiviöljyä ja myllytä päälle mustapippuria.

Lue myös:

    Uusimmat