Tiger Woods Masters-ennätykseen – sitten golflegenda vajosi todella syviin vesiin

Tulosruutu raportoi lauantaina Mastersin tapahtumista.

Golfkauden ensimmäinen major-turnaus, Georgian Augustassa pelattava Masters kärsi huonoista olosuhteista myös lauantaina. Yhdysvaltojen Brooks Koepka johtaa 3. kierroksella keskeytynyttä kisaa. 

Augustassa pelattiin lauantaina päätökseen perjantaina keskeytynyt toinen kierros, minkä jälkeen ohjelmassa ollutta 3. kierrosta saatiin edistettyä pelaajasta riippuen 6-13 väylän verran. 

Tämän jälkeen peli vihellettiin poikki kovan tuulen, rankkasateen ja poikkeuksellisen alhaisen lämpötilan takia. 

Koepka on 3. kierroksen kuudennen väylän jälkeen tilanteessa -13. Saman verran pelanneet espanjalainen Jon Rahm (-9) ja yhdysvaltalainen amatööri Sam Bennett (-6) täydentävät kärkikolmikon. 

– Pelaaminen oli äärimmäisen vaikeaa. Pallo ei lentänyt mihinkään. Sade oli ongelma, minkä lisäksi oli jäätävän kylmä, Koepka kommentoi lauantai-iltapäivän olosuhteita Reutersin mukaan. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Tämän koki myös lajilegenda Tiger Woods, joka kärsii lisäksi reilun kahden vuoden takaisessa auto-onnettomuudessa tulleista vammoista. 

Woods taisteli upeasti viimeisten joukossa jatkokierroksille ja sivusi tällä 23. peräkkäisen Masters-jatkopaikan ennätystä, mutta sitten seurasi raju takaisku. Woods golfasi 3. kierroksen seitsemän ensimmäistä väylää karuissa oloissa tulokseen +6 ja putosi vielä mukana kisassa olevien listalla viimeiselle eli 54. sijalle (kokonaistilanne +9). 

Woods muun muassa teki peräkkäiset tuplabogit ensimmäisen kerran urallaan Mastersissa. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Sunnuntaina sään pitäisi olla suosiollisempi. Kolmas kierros pelataan loppuun Suomen aikaa kello 15.30 alkaen ja ratkaisukierroksella lähdetään kello 19.30. 

– En ole huolissani siitä, että joudun pelaamaan 29 reikää tai kuinka monta meillä onkaan jäljellä. Se on osa tätä lajia, suosikkina voittajan vihreätä takkia jahtaava Koepka summasi. 

Lue myös:

    Uusimmat