Tiesitkö tätä? Pirates of the Caribbean -ohjaajat aloittivat kansainvälisen uransa Suomessa

MTV tapasi Pirates of the Caribbean -tähtiä Pariisissa 1:43

Viidennen Pirates of the Caribbean -elokuvan norjalaiset ohjaajat aloittivat uransa ohjaamalla mainoksia.

Viides Pirates of the Caribbean -elokuva Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge sai ensi-iltansa tänään keskiviikkona 24. toukokuuta 2017.

Elokuvan ohjaajat, aiemminkin seikkailuelokuvia (muun muassa Bandidas, 2006, ja Kon-Tiki, 2012) tehneet norjalaiset Joachim Rønning, 44, ja Espen Sandberg, 45, ohjasivat uransa alussa mainoksia.

MTV tapasi ohjaajat toukokuun alussa Pariisissa.

– Uramme alussa teimme mainoksia Oslossa, mutta aloitimme kansainvälisen uramme Suomessa. Suomi oli ensimmäinen maa Norjan ulkopuolella, jossa teimme töitä, Rønning kertoo.

Yksi mainos on jäänyt erityisesti Rønningin ja Sandbergin mieleen.

– Mikä se keltainen virvoitusjuoma oli..? Jaffa! Teimme Jaffa-mainoksen. Sen nimi oli Tulikärpäset.

Katso Hollywood-ohjaajiksi urallaan edenneiden norjalaisten ohjaama Jaffa-mainos vuodelta 2000 alla tai täällä.


Millaista oli työskennellä Johnny Deppin kaltaisten tähtien kanssa?

– Se oli etuoikeus. Hän, Javier Bardem, Geoffrey Rush ja muut ovat parhaita siinä, mitä he tekevät. He tekevät työstämme helpompaa, Espen Sandberg toteaa.

– Joskus elokuvan työryhmässä työskentelevät häikäistyvät näyttelijätähtien loistosta. Mutta tätä elokuvaa tehdessä näyttelijöillä oli taito saada ympärillään olevat ihmiset rentoutumaan ja keskittymään tekemiseen. Heidän kanssaan on hienoa työskennellä.

Katso artikkelin yläosassa MTV Uutisten juttu Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge -elokuvasta. Katso alla myös elokuvan traileri.


Lue myös:

    Uusimmat