Joker-elokuvan jatko-osan ensimmäinen traileri julki! Joaquin Phoenix ja Lady Gaga päästävät valkokangasromanssinsa valloilleen

Joker: Folie à Deux -elokuvan ensimmäinen maistiainen on julkaistu. 

Joker: Folie à Deux -elokuvan, eli vuoden 2019 Joker-elokuvan jatko-osan, ensimmäinen traileri julkaistiin 10. huhtikuuta. Jatko-osa saa ensi-iltansa 4. lokakuuta. 

Tuttuun tapaan Joaquin Phoenix  esittää Arthur Fleckiä ja Lady Gaga nähdään Harley Quinninä.

Jatko-osa alkaa Arkham Asylumista, jonne Jokeri on lukittuna ensimmäisen elokuvan lopussa. Fleck kohtaa Quinnin, joka on potilaana samassa paikassa. Sattumanvaraisen kohtaamisen jälkeen he aikovat murtautua ulos pakkopaidoistaan ja valloittaa maailman pehmustettujen selliensä ulkopuolella. Se vie heidät Gothamin kaduille, jossa he tanssivat ja pyörivät maanisesti ympäri kaupunkia.

Voit katsoa Joker: Folie à Deux -elokuvan trailerin alta.

Ensimmäinen elokuva oli tunnelmallinen syntytarina Jokerille, joka on Arthur Fleck -niminen stand up -koomikko ja osa-aikainen klovni. Jatko-osassa hän vie esityksensä tien päälle ja esiintyy kaikenlaisilla lavoilla Harley Quinnin ollessa hänen muusansa. Jatko-osassa Jokeri ei kuitenkaan vaikuta niin yksinäiseltä.

Molemmat elokuvat on ohjannut Todd Phillips. Phillipsin mukaan jatko-osan kategorisointi ei ole täysin tarkka, vaikka siinä tulee olemaan runsaasti laulu- ja tanssinumeroita.

– Musiikki on olennainen elementti. Se ei poikkea liikaa ensimmäisestä elokuvasta, Phillips kertoi. 

Ensimmäisen elokuvan maailmanlaajuiset lipputulot olivat miljardi dollaria, eli noin 922 miljoonaa euroa. Se sai 11 Oscar-ehdokkuutta, mukaan lukien paras elokuva, ja voitti kaksi palkintoa: Phoenix parhaasta pääosanäyttelijän työstään ja Hildur Guðnadóttir alkuperäisestä musiikista.

Ensimmäisen osan tuotantokustannukset olivat 62,5 miljoonaa dollaria, eli noin 57,6 miljoonaa euroa. Koska elokuvan taloudellinen menestys oli huima, jatko-osalle myönnettiin suurempi, 200 miljoonan dollarin, eli noin 184 miljoonan euron, budjetti.

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat