Tiesitkö? Prinssi William ja Britney Spears melkein deittailivat toisiaan – prinssi teki kuitenkin poptähdelle ikävästi oharit

0:54
Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa

Prinssi Williamin ja Britney Spearsin romanssihuhut kävivät kiivaina aikoinaan.

MTV Uutiset julkaisee uudelleen vuoden luetuimpia juttuja. Tämä juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 29.5.2020.

Aikoinaan huhuttiin, että prinssi Williamilla ja poptähti Britney Spearsilla olisi ollut yli kaksikymmentä vuotta sitten romanssi keskenään. Asia paljastui vuonna 2002, kun Spears vieraili brittiläisessä talk show'ssa koomikko Frank Skinnerin vieraana, joka tiedusteli laulajalta asiaa, joka oli ollut huhujen kohteena tuolloin ilmeisen pitkään. Yllättäen Spears antoi asiaan suoran vastauksen. 

– Sitä suurenneltiin todella paljon, me lähettelimme sähköpostiviestejä hetken ajan. Hänen oli tarkoitus tulla tapaamaan minua jonnekin, mutta siitä ei tullut mitään, Spears kertoi tuolloin. 

Skinner tarttui vastaukseen kysyen, että tekikö prinssi siis poptähdelle oharit. 

– Kyllä, Spears vastasi. 

Kun suhde Ison-Britannian tulevan kuninkaan kanssa ei ottanut tuulta siipiensä alle, Spears alkoi tapailla muusikkokollegaansa Justin Timberlakea, jonka kanssa hän oli yhdessä useiden vuosien ajan. 

Spears kertoi myös, ettei hän tiennyt syytä sille, miksi William ei saapunut tapaamaan häntä. Poptähti arveli nykyisen Cambridgen herttuan olleen vain yksinkertaisesti "kiireinen kaveri". 

Keväällä 2020 pätkä kyseistä talk show'sta lähti kiertämään sosiaalisessa mediassa, somekansan pohtiessa mahdollisuutta sille, että Spearsista olisi periaatteessa saattanut tulla jonain päivänä Britannian kuninkaan puoliso ja osa kuninkaallista perhettä, mikäli hän ja William olisivat tavanneet toisensa ja rakastuneet. Monet kuitenkin ovat kiitelleet sitä, ettei näin käynyt, vaan William on ollut onnellisesti naimisissa puolisonsa herttuatar Catherinen kanssa jo yhdeksän vuoden ajan. Herttuaparilla on kolme lasta: 6-vuotias prinssi George, 5-vuotias prinsessa Charlotte sekä 2-vuotias prinssi Louis.

Lähde: Cheatsheet

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja