Mainos

Tiedottajan pallilta eronnut Spicer: Harkitsin lähtöä aiemminkin – Saturday Night Live nauratti joskus

Valkoisen talon perjantaina eronnut tiedottaja Sean Spicer sanoi, ettei presidentti Donald Trump halunnut hänen eroavan.

Spicerin mukaan Trump ymmärsi lopulta, että ero olisi hallinnon parhaaksi. Spicer puhui Fox News -kanavan haastattelussa perjantai-iltana paikallista aikaa.

Spicer sanoi, että vaikka hän oli harkinnut eroa aiemminkin, päätös lähdöstä oli täysin hänen omansa. Spicer sanoi, että Trump on ollut erittäin hyväntahtoinen koko prosessin ajan.

– Päätökseni oli suositella presidentille, että Sarah ja Anthony voivat aloittaa puhtaalta pöydältä, Spicer sanoi viitaten uuteen tiedottajaan


Sarah Huckabee Sandersiin ja uuteen viestintäjohtajaan Anthony Scaramucciin.

Spicer sanoi, että hänestä oli parasta, ettei Valkoisessa talossa ollut "liikaa kokkeja keittiössä".

Presidentti Trump kuvaili Spiceria eron jälkeen upeaksi ihmiseksi, jota "valheellinen media" kohteli kaltoin. Twitterissä asiaa kommentoineen Trumpin mukaan Spicerilla on myös edessään kirkas tulevaisuus.

"Kaikki parodia ei ole hauskaa"

Foxin haastattelussa Spicerilta kysyttiin myös, mitä mieltä hän oli tavasta, jolla media häntä kohteli. Yhdysvalloissa suursuosiota nauttiva Saturday Night Live -viihdeohjelma rikkoi katsojaennätyksiä, kun näyttelijä Melissa McCarthy parodioi Spicerin henkilöhahmoa. Spicer sanoi, että toisinaan hän piti sitä hauskana.

– Minusta siinä oli kohtia, jotka olivat hauskoja, mutta paljon meni rajan yli. Se ei ollut hauskaa, vaan typerää, hölmöä tai pahantahtoista. Joillekin myöhäisillan parodioille nauroin, mutta joskus ne muuttuivat hauskasta ilkeäksi ja siinä on ero.

Vähemmän ymmärrystä Spicerilta heltisi uutismedialle. Hän sanoi olleensa jatkuvasti pettyneempi siihen, miten useat toimittajat tekivät työnsä.

– Olin pettynyt joihinkin ennakkoasenteisiin tai siihen, että joitain asioita ei kerrottu tai tapaan, jolla ne kerrottiin.

– Minusta klikkikalastelu-mentaliteetti on lisääntynyt. Toimittajat ovat kiinnostuneempia klikeistä ja videopätkästään kuin faktoista, Spicer sanoi.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.