Herttuatar Meghan tarjosi ensimmäisen pienen vilauksen Lilibet-tyttärestään – kesäkuussa syntynyt pienokainen elää täysin julkisuudelta piilossa

8:01
Herttuatar Meghanin kohuhaastattelu paljastaa järkyttäviä yksityiskohtia brittihovista

Lilibet Diana vilahti herttuatar Meghanin 40-vuotisvideolla. 

Herttuatar Meghan vietti 40-vuotissyntymäpäiväänsä keskiviikkona 4. elokuuta. Syntymäpäivänsä kunniaksi herttuatar julkaisi hänen ja prinssi Harryn yhteisen Archewell-järjestön kautta videon, jolla hän promotoi uutta, juhlapäivästä inspiraation saanutta hyväntekeväisyyskampanjaansa näyttelijä-koomikko Melissa McCarthylle videopuhelun avulla. 

Videon pääset katsomaan tästä.

Mikäli katsoo hyvin tarkkaan, videolla muun muassa nähdään Meghanin työpöydällä olevia kuvia perheestään: aviomiehestään Harrysta sekä pariskunnan lapsista, 2-vuotiaasta Archiesta sekä kesäkuussa syntyneestä Lilibetista. Yhdessä kuvista Harry suukottaa pientä Lilibetia, jota ei ole nähty julkisuudessa lainkaan syntymänsä jälkeen. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Toisessa kuvassa Harry ja Archie halaavat toisiaan. Myös Archie elää varsin suojattua elämää, eikä tästä ole julkaistu juurikaan kuvia. Tuorein kuva Archiesta on toukokuulta, joka julkaistiin tämän 2-vuotissyntymäpäivän kunniaksi. Tuossakin kuvassa pienokainen on kuvattu selkä kameraa kohden. 

Meghanin syntymäpäivävideolla nähtiin myös huvittava yksityiskohta, kun videon loppupuolella prinssi Harry yritti jongleerata pariskunnan kodin pihalla ikkunoiden takana. Meghanin puhuessa videopuhelua herttuattaren takana lepäili Guy, joka on yksi perheen koirista. 

Itse syntymäpäiväänsä Meghanin kerrotaan juhlineen matalalla profiililla perheensä kanssa. 

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja