Thierry Neuville rysäytti rajusti ulos Chilen MM-rallissa – Jari-Matti Latvala nousi takaisin palkintopallisijalle

Toyotan Jari-Matti Latvala nousi takaisin kolmanneksi Chilen MM-rallissa. Latvalan nosti ylöspäin tuloslistalla Hyundain Thierry Neuvillen keskeytys tämän päivän toisella erikoiskokeella.

Kolmantena ollut belgialainen rysäytti rajusti ulos 23 kilometrin mittaisella erikoiskokeella. Neuvillen auto vaurioitui todella pahasti, mutta hän ja kartanlukija Nicolas Gilsoul pääsivät MM-rallin nettisivujen mukaan ulos autosta.

–  Siinä kohdassa, missä Neuville meni ulos, meinasin itsekin ajaa leveäksi. Se on todella ikävä paikka, Latvala selvitti maalissa.

Rallia johtaa edelleen Toyotan Ott Tänak 30,8 sekunnin erolla Citroenin Sebastien Ogieriin ja 47,5 sekuntia Latvalaan. Suomalainen oli kahdeksannella erikoiskokeella toinen vain 0,2 sekuntia Sebastien Loebia hitaampana. Loeb on kokonaistilanteessa neljäs 4,4 sekunnin päässä Latvalasta.

Muista suomalaisista Fordin Teemu Suninen on kuudentena ja Citroenin Esapekka Lappi seitsemäntenä. Skodalla WRC2 Pro -luokkaan osallistuva Kalle Rovanperä on kokonaiskisan 11:s. Rovenperä johtaa omaa luokkaansa 54,5 sekunnin marginaalilla.

Chilessä ajetaan tänään vielä neljä erikoiskoetta. Ralli päättyy huomenna.

Lue myös:

    Uusimmat