Thierry Henryn ura päävalmentaja käynnistyy omassa kasvattajaseurassa – "Tämä tuntuu kohtalolta"

Entinen jalkapallosuuruus Thierry Henry on AS Monacon uusi päävalmentaja. Henryn aloittaa uuden haasteensa vanhassa kasvattajaseurassaan ylpeänä.

Pääkuvan videolla edellisen UCL:n kierroksen maalikooste. (3.10.) 

Henry solmi Monacon kanssa kolmivuotisen sopimuksen lauantaina. Ranskalaisseura erotti Henryn edeltäjänä toimineen Leonardo Jardimin torstaina. Henry ilmoitti asiasta myös omalla henkilökohtaisella Instagram-tilillään.

– Voin ylpeänä kertoa, että olen hyväksynyt managerin roolin AS Monacossa. Sain paljon muitakin kiinnostavia tarjouksia viimeisten kuukausien aikana, mutta Monaco on ollut aina lähellä sydäntäni, Henry kirjoittaa.

Henryn huikea pelaajaura käynnistyi juuri Monacossa, jossa ranskalaishyökkääjä pelasi uransa ensimmäiset viisi vuotta. Hienon pelaajauransa jälkeen Henry toimi Belgian maajoukkueen apuvalmentajana, mutta nyt paikka päävalmentajan tehtävään aukesi. Henry ei olisi voinut keksiä parempaa paikkaa aloittaa kuin Monaco.

– Aloitin pelaajaurani tässä hienossa seurassa, joten tuntuu kohtalolta aloittaa myös manageriurani täällä. Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta, mutta nyt se kova työ on aloitettava. En malta odottaa, Henry jatkaa.


Lue myös:

    Uusimmat