Therese Johaug aikoo juosta yleisurheilun EM-kisoissa – "Kiinnostusta löytyy yhä"

Norjalainen hiihtotähti Therese Johaug on kiinnostunut osallistumaan yleisurheilun EM-kisojen 10 000 metrin juoksuun, jos kilpailut pystytään järjestämään elokuussa Pariisissa.

Johaug voitti viime elokuussa matkan Norjan mestaruuden näytöstyyliin ajalla 32.20.86. Aika alitti myös 10 000 metrin EM-karsintarajan.

– Ajatus on yhä relevantti, niin kauan kuin itse kisatkin ovat. Emme ole tehneet muita suunnitelmia, Johaugin manageri Jörn Ernst sanoi norjalaiselle uutistoimistolle NTB:lle.

– En ole ainakaan kuullut mitään muuta, mutta päätöstä ei ole tehty. Se riippuu siitä, miten harjoittelu sujuu ja tuleeko loukkaantumisia, mutta kiinnostusta löytyy yhä, hän lisää. 

Pariisin EM-kisat on määrä järjestää elokuun 25.-30. päivä. Euroopan yleisurheiluliiton mukaan toivo kisojen toteutumisesta elää yhä – joskin todennäköisesti tyhjien katsomoiden edessä koronaviruspandemian vuoksi.

Muut vaihtoehdot kisojen varalle ovat siirtäminen tai peruminen. Päätöstä EM-kilpailujen kohtalosta odotetaan muutaman viikon sisällä.

Lähde: vg.no

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja