The Pussycat Dolls -yhtyeen jäsenet sodassa keskenään – suunnitellun paluukiertueen taustalla kuohuu

The Pussycat Dolls -yhtyeen jäsenillä vaikuttaisi olevan poikkeavia näkemyksiä suunnitellun paluukiertueen toteutumisesta.

Varsinkin 2000-luvun alussa radioaalloilla soi jatkuvasti jokin yhdysvaltaisen The Pussycat Dolls -yhtyeen kappaleista. Jokainen on varmasti joskus rallatellut Don't Cha, ButtonsWhen I Grow Up ja Jai Ho (You Are My Destiny) -kappaleiden tahtiin.

Vuonna 2010 lopullisesti hajonnut bändi on suunnitellut suurta paluukiertuetta vuodesta 2019 asti, mutta koronapandemia ja ilmeisesti yhtyeen jäsenten väliset jännitteet ovat laittaneet kapuloita rattaisiin, kirjoittaa Page Six.

Keulahahmo ilmoitti kiertueen peruuntumisesta

The Pussycat Dolls -yhtyeen jäseneet ovat julkaisseet toisistaan poikkeavia tiedotteita koskien odotettua paluukiertuettaan.

Yhtyeen keulahahmo ja päälaulaja Nicole Scherzinger ilmoitti viime perjantaina Instagram-tilillään, että kiertuepäivät piti peruuttaa yhä jatkuvan ja kehittyvän koronapandemian vuoksi.

– Olen sijoittanut valtavan määrän aikaa, luovaa energiaa ja omia rahojani tuodakseni tämän projektin takaisin eloon ja vaikka olen luonnollisesti äärimmäisen surullinen tästä päätöksestä, olen myös hyvin ylpeä siitä, mitä saimme aikaiseksi lyhyenä aikanamme yhdessä ennen koronaa, Scherzinger kirjoitti Instagramin tarinaosiossa.

Yhtye julkaisi muun muassa kappaleen React ilmoitettuaan aikeensa tehdä paluukiertue.

Scherzingerin mukaan hänellä on pelkkää rakkautta, ihailua ja kiitollisuutta sekä faneille, että muille yhtyeen jäsenille.

Vain tunteja myöhemmin, Scherzingerin bänditoverit julkaisivat kuitenkin hieman hämmentävän yhteistiedotteen.

Peruutus tuli yllätyksenä muille yhtyeen jäsenille

Yhtyeen jäsenet Carmit Bachar ja Jessica Sutta julkaisivat Instagram-tileillään yhdessä laaditun tiedotteen, joka antaa ymmärtää, etteivät naiset olleet tietoisia kiertueen perumisesta.

– Haluamme kertoa, kuinka uskomattoman pettyneitä olimme kuullessamme Instagramissa tehdystä ilmoituksesta, että Pussycat Dollsien paluukiertue on peruttu. Tähän asti asiasta ei ole annettu mitään virallista ilmoitusta, tiedotteessa todetaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Naisten mukaan Sherzingerin ilmoitus vaikuttaa olevan päätös yhdelle ajanjaksolle heidän elämässään, joka on ollut täynnä hyviä muistoja ja kokemuksia.

– Rakastamme teitä fanit. Luottakaa meihin, että tämä ei ollut se lopputulema, jota toivoimme.

Bacharin ja Suttan mukaan kiertueen kuoppaus ei ole kuitenkaan Pussycat Dollsien loppu, sillä yhtyeen myötä syntynyt "sisarkunta" jatkaa eloaan.

Yhtyeen perustaja vihjasi, että totuus tulee paljastumaan

Yhtyeen perustaja Robin Antinin mukaan kiertuetta ei olisi suinkaan kokonaan kuopattu, vaan sen toteutumiseksi tehtäisiin edelleen kovasti töitä.

– Kaikki meistä ovat tehneet henkilökohtaisia ja taloudellisia uhrauksia, mutta sitä se vaatii kun on tiimipelaaja yhtyeessä. Ei unohdeta, että tässä yhtyeessä on viisi muuta jäsentä, joista välitän syvästi ja joiden ääni ansaitsee tulla kuulluksi, Antin kirjoitti omaan Instagram-tarinaansa lauantaina.

Antinin avaus vaikuttaa olevan vastine Scherzingerin julkaisulle.

– Tässä tilanteessa on totuuksia ja toivon, että jonain päivänä ne näkevät valon, Antin kirjoitti.

Kiertueen oli alunperin tarkoitus käynnistyä huhtikuussa 2020, mutta vallitsevasta tilanteesta johtuen, aloituspäivämäärää on siirretty jatkuvasti eteenpäin.

Antinin ja Scherzingerin väliltä ei ole puuttunut draamaa aikaisemminkaan, sillä syyskuussa 2021 Antin haastoi laulajatähden oikeuteen sopimusrikkomuksesta. Antinin mukaan Scherzinger oli kieltäytynyt osallistumasta kiertueeseen, ellei tämä saisi enemmistöosakkuutta ja täyttä luovaa hallintaa kiertueesta.

Scherzingerin asianajaja on kutsunut Antinin väitteitä naurettaviksi ja valheellisiksi.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja