Mainos

Teuvon suunnitelma: Ohrakaskenmäki

Kohteena on tyylikäs rivitaloasunto Espoossa. Huoneisto sopii edustusasunnoksi tai perheasunnoksi. Alakerran ensivaikutelma on tyhjän askeettinen. Valkoiset seinät kaipaavat selvästi jotain muuta sävyä. Alakerran toimistopöytä viedään pois ja tilalle tuodaan vanhempien parivuode yläkerrasta, koska yläkerran huone on liian pieni pari vuoteelle. Yläkerran huoneista tehdään lastenhuoneet.

Vanhempien makuuhuoneen päätyseinä sai upean lämpimän ruskean sävyn (Tikkurilan harmony l468). Pojan huone maalattiin sinisellä sävyllä (Tikkurilan harmony h360) ja tytön huone vihreällä maalilla (Tikkurilan harmony j381).

Asunnon kalusteet olivat tyylikkäät ja niitä käytettiin myös lopullisessa sisustuksessa. Keittiönpöytä vaihtui valkoiseen upeaan Iskun ruokailuryhmään. Valaistus oli puutteellista, joten asuntoon tuotiin upeita Massiven valaisimia antamaan paremman yleisvalon. Olohuoneen seinä sai upean sävyn (Tikkurilan harmony g483). Myös alakerran aulan seinä maalattiin samalla sävyllä. Viihtyisyyttä aulaan lisättiin viherkasveilla ja Iskun sisustustaululla. Asunto sisustettiin kodikkaan houkuttelevaksi.

Kiitos:
RTV Kalevankatu/ Liisa Lavander
Isku
Tikkurilan maalitehdas

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.