Teuvalaisen Tapio Otsomaan hämäräperäisen katoamisen selvitys jatkuu, tapauksessa epäillään henkirikosta – oletko nähnyt miestä?

Keskusrikospoliisi kertoo tiedotteessaan selvittävänsä edelleen Teuvalla neljä vuotta sitten viimeksi nähdyn Tapio Otsomaan katoamista ja siihen liittyvää epäiltyä henkirikosta. 

Teuvalainen vuonna 1955 syntynyt Tapio Otsomaa katosi 17. toukokuuta 2016.

Viimeiset havainnot hänestä tehtiin tuona päivänä noin kello 20 aikoihin Teuvalla Vaasantiellä, jossa hän oli ajanut tummansinisellä vuosimallin 1990 Volvo 740 farmarimallisella ajoneuvollaan kohti pohjoista Jurvan suuntaan.

– Epäilemme, että miehen autolla oli ajettu pitkä matka rikkinäisellä renkaalla. Kaipaamme edelleen vihjeitä, ja erityisesti poliisia kiinnostaakin nyt Otsomaan ajoneuvon liikkeet Teuvan keskustan alueella ja sen lähiympäristössä.

Lisäksi poliisia kiinnostavat havainnot ajoneuvon kuljettajasta, kertoo rikosylikonstaapeli Jukka Harjunpää Keskusrikospoliisista.

Havaintoja ja tietoja illan tapahtumista voi lähettää joko puhelimitse numeroon 050 456 4903 tai sähköpostilla rikosvihje.krp(a)poliisi.fi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja