Mainos

Juha Laitinen katosi selittämättömästi yli 10 vuotta sitten – KRP tutkii nyt henkirikoksena, vihjeitä toivotaan

Keskusrikospoliisi toivoo vihjeitä yli kymmenen vuotta vanhaan katoamismysteeriin liittyen. Juha Laitinen hävisi jäljettömiin Leppävirralla vuonna 2006. Ensin asiaa tutkittiin katoamisena, mutta nyt KRP epäilee, että tapaukseen liittyy henkirikos.  

Juha Laitinen katosi elokuussa 2006 Leppävirralla poistuttuaan ravintola Virranpojasta tuntemattomaksi jääneen miehen kanssa. Miehet olivat liikkeellä Laitisen sinisellä, vuoden 1996 Seat Toledolla, jonka rekisteritunnus on CCA-581.

Viimeinen havainto Laitisesta ja hänen autostaan on tehty 27. elokuuta 2006.

Laitisen tapausta tutkittiin aluksi katoamisena, mutta myöhemmin esiin tulleiden seikkojen perusteella poliisi alkoi epäillä miehen joutuneen henkirikoksen uhriksi. KRP on etsinyt miestä maastosta ja vesistöistä yhdessä Itä-Suomen poliisilaitoksen kanssa, mutta tuloksetta.

Nyt rikoksen selvittämiseksi pyydetään vihjeitä ja havaintoja yleisöltä.

Keskusrikospoliisi toivoo vinkkejä Laitiseen ja hänen omistamaan Seatiin liittyen, mutta myös katoamisajankohtana nähtyyn valkoiseen, vuoden 1988 Mercedes Benz -merkkiseen autoon liittyen. KRP:n mukaan Laitinen nähtiin auton kyydissä hieman ennen katoamistaan.

Juha Laitinen on 172 senttiä pitkä, vartaloltaan hoikka ja hänellä oli katoamishetkellä lyhyet ruskeat hiukset ja viikset, KRP kertoo. Yllään hänellä oli farkut ja musta Blue Cargo -firman tunnuksella kirjailtu takki. Laitinen oli kadotessaan 37-vuotias.

Tapaukseen liittyviä yhteydenottoja pyydetään KRP:n puhelinnumeroon 0295 485 105. Tiedoista voi kuitenkin ilmoittaa myös lähimmälle poliisilaitokselle tai sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.