Mainos

Tesla Model X sai vastaansa oikean maasturin – miten kävi köydenvedossa?

Olet varmasti nähnyt lukuisia videoita Tesloista, jotka antavat superautoille kuokkaan kiihdytyskisoissa. Mutta mitä tapahtuu, kun Tesla haastaa hieman toisenlaisen alan ammattilaisen?

Suosittu norjalainen tubettaja Bjørn Nyland tunnetaan myös nimellä Tesla-Bjørn. Hän julkaisee YouTube-kanavallaan sekä hyödyllisiä että täysin pähkähulluja videoita Teslaan liittyen.

Yhdellä tuoreimmista Nylandin videoista nähdään köydenvetokisa Model X:n ja maasto-ominaisuuksistaan kuuluisan järeän Toyota Land Cruiserin välillä.

Hieman jopa yllättäen, Land Cruiserilla ei ole tässä kilpailussa minkäänlaista jakoa. Tesla vie ja Toyota vikisee – itse asiassa ihan kirjaimellisesti. Sammunut Toyota ei tahdo lähteä käyntiin ja auton ympärillä leijuu palaneen käry.

Videon lopussa Nyland paljastaa, että Teslassa oli alla Nokian Hakkapeliitta -nastarenkaat ja Toyotassa kitkat. Toyotan kuljettaja oli väittänyt Nylandille, että kitkat olisivat videolla näkyvässä kelissä paremmat kuin nastat. Noh, lopputulos on nähtävissä videolla.

***

1:25

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.