Mainos

Terveydentila pakottaa toimenpiteisiin – Ferrarin puheenjohtaja vaihtumassa

0:31

Ferrarin ja Fiat Chryslerin hallitukset kokoontuvat lauantaina keskustelemaan johtajavaihdoksesta, kertoo Automotive news. Sergio Marchionne on jäämässä sivuun Fiat-konsernin yhtiöiden hallituksen puheenjohtajan paikalta terveyssyiden takia.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – Saksan GP viikonloppuna

Lauantai: Harjoitukset klo 12.55, aika-ajo klo 15.55
Sunnuntai: Saksan GP klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 14.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Marchionne, 66, kävi hiljattain olkapääleikkauksessa, eikä ole esiintynyt julkisuudessa kesäkuun 26. päivän jälkeen. Hänen terveydentilastaan on riittänyt spekulaatioita.

Marchionnen on kerrottu ilmoittaneen Fiat Chryslerille, että voisi eläkkeelle ensi vuonna. Nyt eläkepäiviä oltaisiin aikaistamassa hänen terveydentilansa takia.

Marchionne nousi Fiatin hallituksen puheenjohtajaksi 2014 ja pelasti yhtiön konkurssilta. Ferrarin hallituksen puheenjohtajaksi hän nousi kymmenen vuotta myöhemmin korvattuaan Luca di Montezemolon ja on toiminut siitä eteenpäin Fiat-konsernissa kaksoisroolissa.

Fiat Chryslerin uudeksi puheenjohtajaksi ovat vahvimmin ehdolla konsernin talousjohtaja Richard Palmer, konsernin Euroopan liiketoimintajohtaja Alfredo Altavila sekä Jeepin brändijohtaja Mike Manley.

Ferrarilla hallituksen johtoon olisi nousemassa Agnellin perheen perillinen John Elkann. Ferrarin toimitusjohtajaksi olisi nousemassa Ferrarin hallituksen jäsen Louis Carey Camilleri.

0:56

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.