Mainos

Terho kertoo aavistaneensa jo hyvän aikaa, mihin ratkaisuun Soini on kallistumassa

29:12

Sinisten puheenjohtaja Sampo Terho sanoo jo hyvän aikaa aavistaneensa, mihin Timo Soini on kallistumassa eduskuntaehdokkuutensa suhteen.

–  Viime viikonloppuna hän kertoi lopullisesta päätöksestään, Terho sanoi tänään toimittajille eduskunnassa.

Ulkoministeri Soini kertoi aamulla julkaistussa blogikirjoituksessaan, ettei aio asettua ehdolle eduskuntavaaleissa. Prosentin kannatuksessa keikkuvalle sinisille Soinin ilmoitus on raju takaisku. Sinisillä on parhaat mahdollisuudet eduskuntapaikkoihin Uudellamaalla, jossa Soinin mukana ololla olisi todennäköisesti ollut iso vaikutus.

–  Meillä on Uudellamaalla aivan uskomaton lista. Jussi Niinistö, joka tulee saamaan huikean äänipotin, jo henkilökohtaisesti. Myös minä lähden Uudeltamaalta. Simon Elo lähtee, Terho luetteli.

Terhon mukaan sellaista listaa ei olekaan, johon Timo Soini ei olisi ollut vahvistus, mutta lista on hänen mukaansa vahva siitä huolimatta.

Mahdollisuudesta, että Soini lähtisi EU-vaaleihin, Terho tyytyi viittamaan Soinin omiin kommentteihin.

–  Sikäli kun käsitin hänen vastauksestaan, tekin jo tiedätte varmaan mihin hän on tällä hetkellä katseensa suuntamassa. En ota tässä vaiheessa kantaa EU-vaaleihin vielä, käydään ensin eduskuntavaalit, Terho sanoi.

Tiedotustilaisuudessa Terho halusi erikseen lausua kiitokset Soinille "sekä elämäntyöstään isänmaalle, että hänen työstään yhteiselle aatteelle".

–  Ja siitä työstä, mitä hän on luvannut vielä tehdä sinisen tulevaisuuden eduskuntavaalikampanjalle, Terho sanoi.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja