Terapeutti-Ville ja TTK-tähti Jarkko Niemi ystävystyivät epätodennäköisellä tavalla: "Hän oli siinä ihan säikähtäneen näköisenä"

Terapeutti-Villen äiti parantui hiljattain syövästä: "Rankka kokemus" 8:18
Terapeutti-Villen äiti selviytyi syövästä: "Rankka kokemus"

Terapeutti-Ville saapui vaimonsa Elina Merisen kanssa kannustamaan Jarkko Niemeä Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -lähetykseen.

Terapeutti-Ville, eli SDP:n kansanedustajana toimiva Ville Merinen saapui Elina-puolisonsa kanssa sunnuntaina 29. lokakuuta seuraamaan suoraa Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa  -lähetystä. Merinen kertoi kannustaneensa illan aikana erityisesti näyttelijä Jarkko Niemeä, jonka takia pariskunta oikeastaan myös saapui paikalle TTK-yleisöön.

– Olen ystävystynyt hänen kanssaan täällä Helsingissä ja hän on jotenkin tosi kiva ihminen. Hän sitten joku päivä sanoi mulle, että pitäisikö sinun joku päivä tulla katsomaan tätä.

Niemen ja Merisen ystävystymisen alku on jokseenkin poikkeuksellinen tarina, mutta hauska sellainen. Merinen kertoi kävelleensä kerran Helsingin keskustassa sijaitsevaan Forum-kauppakeskukseen johtavalla käytävällä, kun Niemi oli kävellyt häntä vastaan kuulokkeet päässä. Tutun näyttelijän nähtyään Merinen oli päättänyt tehdä aloitteen. 

– Menin hänen eteensä ja hän säikähti mua ihan hirveästi. Sitten sanoin, että "moi Jarkko, tässä on terapeutti-Ville". Sitten hän oli siinä ihan säikähtäneen näköisenä, että mitä tässä tapahtuu. Ja sitten sanoin, että ei minulla muuta asiaa ollut, kuin että halusin sanoa, että olet hyvä tyyppi. Teen ihmisille tuollaisia yllätyksiä. 

Kohtaaminen oli jäänyt myös Niemen mieleen, joka oli lähestynyt Meristä myöhemmin Instagramissa viestitse ja kysynyt, lähtisikö tämä hänen kanssaan syömään. 

– Sitten olin, että tottakai, olisi tosi kivaa saada kavereita Helsingistä! Siitä se sitten vähän niinkuin lähti. 

Jarkko Niemi tanssii TTK:ssa parinaan tähtiopettaja Kia Lehmuskoski.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaina klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat