Tenavatähti-voittaja Antti LJ Pääkkönen julkaisi uutta musiikkia 20 vuoden tauon jälkeen – jouluinen perinne ihastuttaa somessa: "Homma on kasvanut joka vuosi"

0:38
Antti LJ Pääkkönen tunnetaan muun muassa Paavo Pesusienen dubbauksesta.

Antti LJ Pääkkösen perinteinen joulutervehdys on tänä vuonna kokonainen joulu-ep. 

Tenavatähtenä julkisuuteen noussut näyttelijä-ohjaaja Antti LJ Pääkkönen, 41, tunnetaan ystäväpiirissään erityisesti jouluihmisenä. Ei siis liene yllätys, että Pääkköselle onkin muodostunut vuosittaiseksi perinteeksi tuottaa oma persoonallinen joulutervehdyksensä.

– Huomasin 10 vuotta sitten, että minähän teen vuosittain musiikillisen joulutervehdyksen. Ensin lähetin sitä vanhalla Nokian puhelimellani multimediaviestillä niin paljon, että linjat menivät tukkoon. Homma on kasvanut joka vuosi, Pääkkönen kertoo MTV Uutisille.

Jouluihmiseksi tunnustautuva Pääkkönen on myös herätellyt omaa soolotuotantoaan laulun saralla. Hän julkaisi juuri Leppoisaa Joulua -ep:n, jonka lisäksi Joulupuuro-kappaleelle kuvattiin näyttävä musiikkivideo. Kyseessä on ensimmäinen kerta 20 vuoteen, kun Pääkkönen julkaisee omaa musiikkia. Näet musiikkivideon tästä:

Erityisesti ääninäyttelijänä tunnettu Pääkkönen on tehnyt hiljattain uraa myös näyttävissä teatteriesityksissä. Hyvä esimerkki siitä lienee se, että hän näyttelee Seinäjoen kaupunginteatterin Tämä on ryöstö -näytelmässä 13 eri hahmoa. 

– Peruukki vaihtuu, vaatteet vaihtuvat ja ääni vaihtuu. Se on ehdottomasti tämän projektin suurin oppi. Se miten noin monta hahmoa hallitaan ja miten esimerkiksi takahuoneen sekasorrosta selvitään nopealla aikataululla. 

Työhönsä intohimoisesti suhtautuvan tekijän yksityiselämä on ollut jo useamman vuoden ajan mysteeri. Aiheesta kysyessä Pääkkönen kuitenkin toteaa, että hän nauttii rauhallisuudesta.

– Menen töiden jälkeen kotiin, katson jonkun hyvän leffan tai kirjoittelen biisiä. Se saattaa olla yksi syy siihen, miksi yksityiselämästäni ei löydy tietoja, hän nauraa.

Tilaa parisuhteelle kuitenkin Pääkkösen mukaan löytyisi - mikäli oikea ihminen sattuisi kohdalle. 

– Olen yksineläjä. Parisuhdetta minulla ei ole ollut, koska fokukseni on ollut erityisesti työssäni ja olenkin saanut tehdä mahtavia juttuja. Aina silloin tällöin itselläni on ollut jotain pieniä romansseja, mutta ei mitään pysyvää. Viihdyn hyvin myös itseni kanssa, joten kaikki hyvin sillä saralla, hän kuittaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja