Temptation Islandin kohupari kihlautui – varattu Josefin hullaantui sinkku-Karimiin, toinen reissu saarelle loppui lyhyeen

Temppareista tutut Josefin ja Karim kertovat Instagram-tileillään kihlautuneensa.

Temptation Island Suomi -ohjelman kuudennella tuotantokaudella tutustuneet Josefin ja Karim kertovat Instagram-tileillään kihlautuneensa. Molemmat julkaisivat tällä viikolla samanlaisen kuvan, jossa molempien nimettömissä kimaltaa kihlasormus.

– Tavattiin saarella 2019 kesällä. Se hetki, kun näin sut ensimmäisen kerran, tiesin et tuut olee mun tuleva vaimo! Vastoinkäymisistä huolimatta päästiin tähän pisteeseen mitä molemmat halusivat elämältä. En malta odottaa, että pääsen viettää mun elämän sun kaa, Karim kirjoitti.

– Olen rakastunut niin monta kertaa, mutta joka ikisellä kerralla sinuun, Josefin puolestaan kirjoitti omassa päivityksessään.

Josefin osallistui Temppareiden kuudennelle kaudelle ollessaan parisuhteessa edellisen kumppaninsa Leevin kanssa. Kuvausten edettyä rakkaus kuitenkin roihahti sinkkuna saarella olleen Karimin kanssa. Josefin ja Leevi erosivat kuvausten jälkeen ja pian Josefin ja Karim julkistivat seurustelevansa.

Pariskunta nähtiin mukana Temppareissa myös sarjan seitsemännellä kaudella, kun he saapuivat Thaimaahan kesken kauden Pinjan ja Kallen jätettyä leikin kesken.

Reissu loppui kuitenkin jo ensimmäisen iltanuotion jälkeen, kun videolla nähdyt tapahtumat olivat liikaa Josefinille. Pari selvitteli tämän jälkeen poikkeuksellisesti tilannetta heti tuoreeltaan kasvotusten, jonka jälkeen juontaja Sami Kuronen ilmoitti, että parin Temppari-matka päättyisi siihen.

Kaksikko nähtiin myöhemmin myös Temptation Island Suomi Extra -ohjelmassa Kurosen ja Harri Moision vieraina. Tuolloin he kertoivat, että matkaa seuranneet kuukaudet olivat olleet vaikeita luottamuspulan takia. Sekä Ilta-Sanomat että Iltalehti kertoivat keväällä parin eronneen, mutta rakkaus roihahti senkin jälkeen uudelleen.

Temptation Island Suomi -ohjelman kausi alkaa Nelosella 17. helmikuuta

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja