Temperamentistaan tunnettu prinsessa Charlotte, 6, ihastutti jälleen – pikkukuninkaallinen huomasi olevansa kuvattavana ja väläytti vilpittömän reaktionsa

Näin Elisabet nousi kuningattareksi 70 vuotta sitten 2:50
Näin Elisabet nousi kuningattareksi 70 vuotta sitten

Prinsessa Charlotte reagoi huvittavalla tavalla huomattuaan olevansa kameroiden kuvattavana prinssi Philipin muistotilaisuudessa.

Kuningatar Elisabetin edesmenneen puolison prinssi Philipin muistotilaisuus järjestettiin tiistaina 29. maaliskuuta Lontoon Westminster Abbeyssa. Prinssi Philip menehtyi vuoden 2021 huhtikuussa 99-vuotiaana. 

Paikalla oli 95-vuotiaan Elisabetin lisäksi runsaasti brittihovin kuninkaallisen ydinperheen jäseniä, kuten esimerkiksi Elisabetin ja Philipin lapsenlapsi prinssi William perheineen. 

Kirkossa huomion varastivatkin Williamin ja herttuatar Catherinen lapset prinssi George, 8, ja prinsessa Charlotte, 6. Perheen kuopus prinssi Louis, 3, ei ollut mukana tilaisuudessa. Perhe saapui kirkkoon vanhempien pidellessä lapsiaan kädestä ja nelikko istuutui paikoilleen kuningatar Elisabetin, prinssi Charlesinprinsessa Annen sekä heidän puolisoidensa taakse. 

Tilaisuus striimattiin ja sitä esitettiin ympäri maailman, miljoonien silmäparien seuratessa. Tilaisuuden edetessä kamerat ottivat kohteekseen 6-vuotiaan prinsessa Charlotten, joka sattui myös huomaamaan kirkon sisällä olleelta näytöltä, että hän oli kuvissa. Hetki ja pienen prinsessan huvittava reaktio tallentui niin ikään kameroille, ja on nyt ihastuttanut niin ikään kansainvälisesti. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kirkkoon saapuessaan perhe tapasi papiston jäseniä ja ihastuttavat kohtaamiset saatiin niin ikään tallennettua. Canterburyn arkkipiispa kumartui Charlotten tavatessaan tämän tasolle keskustellakseen pikkukuninkaallisen kanssa ja hymyili tälle leveästi. Charlotte hymyili ihastuttavasti takaisin arkkipiispalle, mutta tavoitteli pian äitinsä Catherinen kättä pitääkseen siitä kiinni. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

William ja Catherine ovat kertoneet pitävänsä erittäin tärkeänä, että heidän lapsillaan olisi mahdollisimman normaali lapsuus. Vaikka George ja Charlotte on nähty yhä useammin kuninkaallisten edustustilaisuuksissa vanhempiensa rinnalla, pyrkivät Catherine ja William suojelemaan jälkeläisiään julkisuudelta.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat