Tekosyyt pois! Näiden esineiden puhdistamiseen menee vain minuutti

Parasta siivouksessa on se, kun näkee kättensä jäljen. Näiden esineiden puhdistusurakka on ohi ennen kuin huomaatkaan.

Apartment Therapy listasi kodin esineitä, jotka puhdistuvat alta aikayksikön:

Pesusieni

Pesusieni kannattaa vaihtaa säännöllisesti. Lisäät kuitenkin sen elinikää laittamalla sen hetkeksi mikroon. Mikro tappaa tehokkaasti sieneen kerääntynyttä bakteerikantaa.

Keittiöpyyhe

Mitä jos keittiössäsi olisikin yhden sijaan useampia keittiöpyyhkeitä? Näin sinun ei tarvitse pyyhkiä puhtaita, mutta märkiä käsisäsi likaiseen pyyhkeeseen. Pidä pyyhkeet kierrossa siten, että joku on aina puhdas ja kuiva.

Kännykkä

Laita puhelin pois päältä ja pyyhi kuori aavistuksen kostealla liinalla, jota kastat spriihin. Pyyhkäise näyttö vain mikrokuituliinalla, sillä alkoholi voi vahingoittaa sitä.

Tyyny

Hikoilet tyynysi päällä joka yö, etkä varmasti pese sitä yhtä usein kuin tyynyliinan. Voit raikastaa tyynyn nopeasti heittämällä sen kuumaan rumpukuivaajaan tai ulos aurinkoon.

Kaukosäädin

Pyyhkäise kaukosäädin puhtaaksi liinalla, joka on kostutettu veden ja spriin seoksessa. Oikea sekoitussuhde on 1:1.

Meikkisiveltimet

Pyörittelet siveltimiä kasvoillasi lähes joka päivä, mutta kuinka usein peset ne? Kaada astiaan lämmintä vettä ja mietoa saippuaa. Pyörittele siveltimiä astiassa, ravista ylimääräinen vesi pois, muotoile ja anna kuivua ilmavassa paikassa.

Suihkun suutin

Suihkuun kerääntyy likaa, jota pahimmassa tapauksessa suihkuttelet päällesi joka päivä. Täytä muovipussi väkiviinaetikalla ja aseta pussi suuttimen päälle kuminauhan avulla. Anna liota yön yli ja lika on aamulla poissa!

Lue myös:

    Uusimmat