Tekisitkö tämän lapsellesi? Katso, mitkä nimet ovat maailman hulluimpia!

Jos luulit omistavasi kummallisen nimen, lue miten hassuja nimiä maailmalta löytyy.

Optimus Prime

Tämä Transformers-robottisarjakuvasta tuttu nimi ei ole käytössä pelkässä mielikuvitusmaailmassa. Optimus Prime -niminen palomies nimittäin asuu Ohiossa, Yhdysvalloissa. Tämä ei kuitenkaan ollut hänen syntymänimensä, vaan hän vaihtoi sen virallisesti 30-vuotissyntymäpäivänään, ja nyt nimi esiintyykin kaikissa hänen virallisissa dokumenteissaan.

Perisynti (Cardinal Sin)

Jaime Cardinal Sin eli Jaime Perisynti oli pappi Roomalaiskatolisessa kirkossa Philippiineillä. Luonnollisesti hänen nimestään saatiin monta vitsiä aikaiseksi.

World B. Free (World be free, vapaa maailma)

World B. Free syntyi 1953, ja hän on entinen NBA tason koripalloilija vuosilta 1975–1988. Hän muutti 80-luvun alussa Lloyd nimensä Worldiksi.

Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmnckssqlbb11116

Tämä nimi oli tarkoitettu vuonna 1991 syntyneelle Ruotsalaiselle pojalle. Protestina Ruotsin tiukalle nimenantolaille hänen vanhempansa olivat itse asiassa päättäneet olla virallisesti nimeämättä häntä miksikään.

Kun vanhemmat eivät olleet pojan viidenteen syntymäpäivään mennessä vielä nimenneet häntä, Halmstadin käräjäoikeus antoi heille 5 000 Kruunun sakot. Vanhemmat reagoivat sakkoihin esittämällä tämän 43-kirjaimisen nimen toukokuussa 1996. Oikeus kumosi nimen ja pysyttäytyi sakoissa.

Kuu Yksikkö Zappa (Moon Unit Zappa)

Kuuluisa amerikkalainen laulaja Frank Zappa nimesi neljä lastansa varsin erikoisesti; Moon Unit Zappa (Kuu Yksikkö Zappa), Dweezil, Ahmet Emuukha Rodan ja Diva Muffin Zappa (Diiva Muffinsi Zappa). Kysyttäessä herra Zappalta miksi hän nimesi lapsensa niin erikoisesti, on vastaus yksinkertainen: Koska halusin.

Torstai Lokakuu Kristitty (Thursday October Christian)

Thursday October Christian, kapinajohtaja Fletcher Christianin poika, syntyi vuonna 1790. Ei varmaan yllätä, että hän syntyi lokakuisena torstaina.

Winner Lane ja Loser Lane (Voittaja ja Häviäjä)

Robert Lane nimesi kaksi lastaan hiukan vihjailevalla tavalla. Toisen nimeksi tuli Winner eli Voittaja ja toisen nimeksi tuli Loser eli häviäjä.

Lapset eivät kuitenkaan eläneen nimiensä veroisesti, sillä "Voittaja" päätyi rikoksen tielle, ja "Häviäjä" valmistui yliopistosta ja liittyi poliisivoimiin ylentyen lopulta ylikonstaapeliksi.

Lähde: tejvan.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja