Tekir antoi joulukuussa viestintäkonsultointia Kulmunin Instagram-kohuun liittyen ja valtiovarainministeriö maksoi laskun, selviää asiakirjoista

Katri Kulmuni eroaa ministerin tehtävästään – katso tiedotustilaisuus ja politiikan toimittajan Eeva Lehtimäen reaktio sokkiuutiseen 18:02
MTV Uutiset Live: Katri Kulmuni erosi yllättäen valtiovarainministerin tehtävästään. Katso tältä videolta Kulmunin eroilmoitus.

Viestintätoimisto Tekir on antanut viestintäkonsultointia joulukuussa silloisen valtiovarainministeri Katri Kulmunin Instagram-kohuun liittyen ja laskuttanut tästä valtiovarainministeriötä.

Asia selviää asiakirjoista, joita STT pyysi ministeriöltä.

Kulmuni kysyi joulukuussa Instagram-tarinassaan, mitä mieltä ihmiset ovat siitä, pitäisikö al-Holin leiriltä tuoda Suomeen vain lapset vai lapset ja äidit. Asiakirjojen mukaan Tekir antoi asiasta konsultointia heti seuraavana päivänä ja muutamana päivänä sen jälkeen, yhteensä noin 5 000 eurolla.

Konsultoinnit on tehty asiakirjojen mukaan silloisen erityisavustaja Kari Jääskeläisen toimeksiannosta. Valtiovarainministeriön käsityksen mukaan Kulmuni ei itse osallistunut konsultointeihin.

Lue myös:

    Uusimmat