Tekikö mies sinulle oharit? Näin pääset häpeästä yli!

Kukaan ei halua joutua ohareiden kohteiksi, mutta oharit ovat sitä todennäköisemmät, mitä useammin käyt treffeillä. Mikään ei ole nolompaa kuin odottaa ravintolassa, eikä mies koskaan ilmesty paikalle. TheFrisky.com listasi viisi tapaa, jolla pääset ohareiden aiheuttamasta häpeästä yli.

Jokainen, jolle on joskus tehty oharit, tietää, kuinka noloa ja häpeällistä se on. Istut ja odotat sopimassanne tapaamispaikassa, mutta mies ei ilmesty eikä edes soita. Tässä viisi vinkkiä, joiden avulla pääset ohareista yli.

1. Myönnä. Mies ei ole sairaalassa eikä hänen äitinsä sairastunut äkillisesti. Hän ei ole myöskään hävittänyt puhelintansa. Hän teki sinulle oharit. Älä soita paikallisiin sairaaloihin äläkä missään tapauksessa soita hänelle! Sinulle tehtiin oharit, myönnä se. Näin pääset helpoiten häpeästä yli.

2. Häpeä. Kun olet myöntänyt tapahtuneen, sinun täytyy antaa kaikkien tunteiden tulla pintaan ennen kuin päästät niistä irti. Häpeän taso riippuu monesta asiasta: kuinka pitkällä parisuhde oli, missä sinulle tehtiin oharit ja mikä on oman itsevarmuutesi taso. Jos olette tapailleet jo joitakin kertoja ja sinulla sattui olemaan jo valmiiksi huono päivä, yksin ravintolassa istuminen ei varmasti ole miellyttävä kokemus. Jos kyseessä oli ensimmäiset tai toiset treffinne etkä ole varma, piditkö miehestä alkuunkaan, oharit eivät luultavasti juurikaan hetkauta sinua. Kun olet kohdannut ohareista aiheutuneet tunteet, päästä niistä irti.

3. Viha. Älä heittele esineitä suutuspäissäsi, etenkään uutta kännykkääsi. Soita ystävällesi, jos haluat purkaa sydäntäsi, mutta muista, että se kasvattaa vain stressitasoasi. Pura vihaasi johonkin muuhun: mene potkunyrkkeilytunnille tai meditoi joogakurssilla, mutta älä anna vihan saada sinusta otetta. Muista hengittää!

4. Katse tulevaan. Ajattele, että miehet ovat kuin busseja ja uusia tulee aina. Sinulle siis tehtiin oharit, mitä sitten? Keskitä energiasi jo seuraavaan mieheen, äläkä jää vellomaan epäonnistuneeseen suhteeseenne. Älä esitä uhria äläkä vanno, että et enää ikinä suostu treffeille. Itsesääli ei auta tilannetta tippaakaan. Ainakin sait kokea, miltä oharit tuntuvat.

5. Miksi minä? On houkuttelevaa pohtia, miksi oharit tapahtuivat. Onko sinussa jotakin vikaa? Eikö hän pitänyt sinusta? Sanoitko jotain väärin? Sillä ei ole väliä, miksi mies jätti tulematta treffeille. Sinun täytyy vain muistaa tarinan opetus: Vain raukkamaiset tekevät ohareita. Ole iloinen, että pääsit hänestä eroon.

MTV3/Helmi

Lähde: TheFrisky.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja