Mainos

Teinitähden lapsuus kummitustalon naapurissa

Zac Efron kertoo kasvaneensa kummitusten naapuritalossa. Mies uskalsi vierailla autiotalossa, jossa hän joutui pahoin pelotelluksi.

High School Musical –elokuvissa ihastuttaneen Zac Efronin lapsuudesta löytyy mystisiä elementtejä. Mies on tunnustanut eläneensä lapsena kummitustalon naapurissa, kertoo inquisitr.com.

– Lapsuudessani kotimme naapuritalossa kummitteli. Kukaan ei mennyt talon sisään; siellä oli rikkonaisia lautoja, ja sen tapahtumista liikkui kaikenlaisia outoja tarinoita, Efron sanoo.

Nuorten poikien tapaan myös Efron ystävineen keräsi rohkeutta ja vieraili sitten talossa. Miehen mukaan tapahtumat olivat kuin psykedeelisestä Liisa Ihmemaassa –sadusta.

– Hölkkäsimme korkean ruohikon läpi talon kuistille. Talon takana oli rikottu ikkuna, joten menimme sisälle ja tutkimme paikkoja. Menimme ullakolle, jossa kuulimme useita ääniä. Kyselimme toisiltamme ”mitä tuo oli?”, ja äkkiä lauma lepakoita lensi meitä kohti. Pelästyimme ja juoksimme pois. Olen melko varma, että siellä kummittelee, Efron kertaa tapahtumia.

Miehen mukaan hän itse olisi ovela aave, joka tekee piloja ihmisille.

– Varastaisin esineitä ja piilottaisin ne. Jos hukkaat avaimesi, syyllinen olisin minä, Efron sanoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Inquisitr.com

Kuva: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.