Teemu Pukki -show käynnistyi nopeasti – suomalaistähdelle hattutemppu, kun Norwich rymisteli täysin hurjana Englannissa!

Norwichin suomalaishyökkääjä Teemu Pukki aloitti tiistai-illan Huddersfield-ottelun häikäisevästi, ja jatkoi samaan tahtiaan loppuun asti.

Pukki avasi ottelun maalihanat jo ottelun kahdeksannella peliminuutilla. Norwich-laituri Todd Cantwell löysi matalalla keskityksellään Pukin maalin edestä, eikä suomalaishyökkääjä erehtynyt, vaan niittasi pelivälineen verkkoon.

Reilu kymmenen minuuttia tästä ja Pukki iski jälleen. Tällä kertaa suomalaistähti karkasi maalintekoon Emiliano Buendian upeasta läpisyötöstä. Pukki täräytti pallon varmasti tolpan kautta verkkoon.

Pukki syötti Buendian 3-0-maalin ja täydensi iltapuhteensa rangaistuspotkumaalilla toisella jaksolla. Pukin hattutempun sinetöinyt osuma vei Norwichin jo 6-0-johtoon.

Pukki otettiin vaihtoon ottelun 77. minuutilla. Norwich tuhosi Huddersfieldin lopulta maalein 7-0.