Teemu Pukille tulitukea: Norwich teki täsmähankinnan Bundesliigasta

Jalkapallon Englannin Valioliigassa viimeisellä sijalla oleva Norwich City on hankkinut riveihinsä slovakialaisen keskikenttäpelaajan Ondrej Dudan.

Norwich tiedotti kiinnittäneensä 25-vuotiaan Dudan loppukauden mittaisella lainasopimuksella Saksan Bundesliigassa pelaavasta Hertha Berlinistä.

Duda on jäänyt tällä kaudella vähälle peliajalle Berliinissä. Hän on ollut edustusjoukkueen avauskokoonpanossa vain kuudesti. Viime kaudella slovakialainen oli joukkueen vakiokokoonpanon miehiä ja iski Herthalle 11 maalia.

Kymppipaikalla hyökkäyksen takana viihtyvä Duda on myös Slovakian maajoukkuemies. Hän teki EM-karsinnoissa maalleen yhden maalin.

– Tämä on hyvä diili kaikille osapuolille. Tuomme joukkueeseen pelaajan, joka voi pelata kymppipaikalla tai laajemmalla alueella, ja hän on osoittanut pystyvänsä maalintekoon ja tarjoamaan syöttöjä korkeimmalla tasolla, kehui manageri Daniel Farke seuran tiedotteessa.

Dudan isä ehti jo aiemmin kertoa julkisuuteen tiedon poikansa siirtymisestä Norwichiin.

Norwich odottaa Dudalta apua kauden toisella puoliskolla. Joukkue koki lauantaina 0-4-vierastappion Manchester Unitedille pelattuaan ilman hyökkääjätähteään Teemu Pukkia, joka kärsii takareisivammasta.

Kanarialinnut on valahtanut Valioliigan hännille seitsemän pistettä putoamisviivan alapuolelle.

Lue myös:

    Uusimmat