Teemu Pukille lisää komeaa kunniaa Valioliigassa – ehdolla voittajaksi kahdessa eri kategoriassa

Voittomaalin iskenyt Teemu Pukki iloitsi Kreikka-voitosta:"Kaikki tietää duuninsa" 2:54
Videolla Teemu Pukin mietteitä torstaisen Kreikka-voiton jälkeen.

Teemu Pukki on ehdolla Valioliigan kuukauden pelaajaksi. Aiemmin tällä viikolla Valioliigan pelaajayhdistys PFA valitsi Pukin elokuun pelaajaksi, mutta tällä kertaa valintaan vaikuttavat kapteenit, asiantuntijaraati ja 10 prosentin päätösvallalla yleisöäänestys.

Pukki mätti elokuussa neljässä pelaamassaan Valioliigan ottelussa upeasti viisi osumaa. Lisäksi Pukki oli mukana järjestelemässä myös yhtä Norwichin osumaa. Pelaajayhdistys valitsi Pukin aiemmin tällä viikolla elokuun pelaajaksi, mutta suomalaistähti on ehdolla saman palkinnon saajaksi uudestaan. Tällä kertaa voittaja valitaan yleisöäänestyksen, kapteenien ja asiantuntijaraadin toimesta.

Pukin lisäksi ehdolla elokuun pelaajaksi ovat Manchester Cityn Sergio Aguero, Raheem Sterling ja Kevin De Bruyne sekä Burnleyn Ashley Barnes ja Liverpoolin Roberto Firmino.

Pukki on myös ehdolla kuukauden maali -kategoriassa. Pukki iski upean volleyn Newcastlen verkkoon 17. elokuuta. Pukki taistelee tittelistä yhdessä seitsemän muun pelaajan kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat