Tee täydellinen kisastudio kotiin: Näillä vinkeillä kannustat Leijonat voittoon!

Suomella on todellinen näytön paikka lauantaina pelattavissa jääkiekon välierissä. Näillä kahdeksalla vinkillä onnistut loihtimaan täydellisen kisastudion kotiisi!

Paras kisastudio antaa katsojalle täydellisen katselukokemuksen ja äänentoiston. Lisää tunnelmaa voit luoda sisustuksella sekä tietysti hyvällä ruoalla ja juomalla. Ja tietysti musiikki on tärkeää! Herättele MM-nostalgiaa: Muistatko vielä nämä lätkähitit?

1. Himmennä valot

Valoisan vuodenajan vuoksi ikkunat olisi hyvä saada peittoon jotta pelaajien jokainen liike näkyisi mahdollisimman tarkasti. Jos olohuoneesi verhot ovat ohuet, voit tehdä hätävaraverhot esimerkiksi päiväpeitosta tai muusta tummasta tai hieman paksummasta kankaasta.

2. Lisätilaa tyynyillä

Jos kisastudioosi on saapumassa enemmänkin vieraita, on hyvä muistaa varata kaikille riittävästi tilaa. Jos kotisi istuimet eivät riitä kaikille vieraille, voit loihtia lisätilaa esimerkiksi tyynyillä tai patjoilla.

3. Kisafiilistä materiaaleilla

Jos haluat todella panostaa kisastudiosi ulkonäköön, voit sisustaa huonetta teemaan sopivilla sinivalkoisilla väreillä. Ota myös huomioon käyttämäsi materiaalit, sillä pelin tuoksinassa saattaa vierailtakin läikkyä naposteltavaa tai juotavaa matoille. Parhaat materiaalit ovat helposti likaa hylkiviä.

4. Varmista sopiva etäisyys televisiosta

Saadaksesi varmasti kaiken irti katselukokemuksesta, mittaa etukäteen paras etäisyys television ja katsojan välillä. Ideaalin etäisyyden omasta televisiostasi saat mittaamalla television halkaisijan näytön vasemmasta alareunasta oikeaan yläreunaan. Kerro luku kahdella tai kolmella ja katseluetäisyys on täydellinen. Muista myös sijoittaa televisio suoraan silmien korkeudelle.

5. Äänet kuntoon

Jos kotoasi sattuu löytymään kaiuttimia, parhaan surround-äänen aikaansaamiseksi ne kannattaa sijoittaa seuraavasti: Kaksi tai kolme etuosaan, kaksi taakse ja subwooferin voit asettaa nurkkaan. Sivukaiuttimetkaan eivät ole pahitteeksi.

6. Muista myös äänieristys

Paras äänieristys on huoneissa, joissa ei ole paljon ikkunoita tai ovia. Jos voit, pystytä kisastudio huoneeseen, jossa ei ole yhdensuuntaisia seiniä. Hyvää äänieristystä saat myös laittamalla huoneeseen paljon mattoja tai verhoja – näin saatat säästää myös naapurisi korvia.

7. Viilennä juomat

Kisastudioon kuin kisastudioon kuuluvat tietenkin kylmät juomat. Jos haluat hemmotella vieraitasi, voit tuoda jääkaapin studiohuoneeseen ja täyttää sen parhaaksi katsomillasi juomilla. Myös kylmälaukku ja kylmäpatruunat ajavat lähellä olevan kisajääkaapin asian. Jos pelin loppuvihellyksen jälkeen on tarvetta pikaisesti kuohuviinille, saat sen nopeasti kylmäksi pitämällä sitä kylmän juoksevan veden alla tai upottamalla sen vesi-suola-jääseokseen.

8. Naposteltavat tarjolle

Parhaat naposteltavat ovat kaikkien ulottuvissa. Voit järjestää tankkauspisteen joko studion keskellä olevalle pöydälle, tai vaihtoehtoisesti voit sijoittaa pöydän huoneen sivuseinälle, jotta et veisi tilaa television edestä. Aseta huoneen sivustalle astioita, joihin jokainen vieras voi käydä keräämässä sopivia herkkuja erätauon aikana.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat