Mainos

Täysin älytön kamerasovellus: Kuvat vaativat kolme päivää "kehittyäkseen" - japanilaiset rakastavat sitä

Älypuhelimet ja digitaalikamerat ovat tehneet valokuvien ottamisesta todella helppoa hommaa. Kuvia voi napsia niin paljon kuin sielu sietää, tulokset ovat heti nähtävissä ja käyttäjä pääsee valitsemaan parhaat kuvat tehokkaasti.

Digital Trends -sivusto esittelee suositun kamerasovelluksen, joka muuttaa kännykän takaisin epäkäytännölliseksi filmikameraksi. 

Noin euron hintainen Gudak Cam -sovellus muistuttaa ulkoasultaan Kodakin muinaista kertakäyttökameraa. Sovellusta käytettäessä kuvan ottaja joutuu odottamaan kolme päivää, jotta otetut kuvat saadaan "kehitettyä". Vasta sitten hän saa nähdä ottamansa kuvat.

Virtuaalisessa kamerassaan käyttäjän on ladattava filmirulla, jolla voi ottaa vain 24 kuvaa. Kun rulla on kuvattu täyteen, niin käyttäjän on odotettava useita tunteja, että hän saa ladattua kameraansa jälleen uuden 24-kuvan filmirullan. 

Sovellus tekee siis kännykällä kuvaamisesta yhtä hankalaa kuin ennen digikameroita. Idea kuulostaa täysin älyttömältä, mutta Digital Trends kertoo, että sovelluksesta on tullut suosittu Etelä-Koreassa ja Japanissa erityisesti lukioikäisten tyttöjen keskuudessa. Käyttäjiä sovelluksella on jo yli 1,3 miljoonaa.

Sovelluksen suosio perustuu siihen, että se pakottaa käyttäjät jälleen keskittymään siihen, mitä he ovat kuvaamassa. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.